Πίσω στην κορυφή της σελίδας
13.02.2013 | 11:38

Θεσσαλονίκη: Φοιτητές του ΑΠΘ έσπασαν στο ξύλο τον μάγειρα για ένα πιάτο φαΐ!

Θεσσαλονίκη: Φοιτητές του ΑΠΘ έσπασαν στο ξύλο τον μάγειρα για ένα πιάτο φαΐ!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο άτυχος μάγειρας που δέχτηκε την επίθεση των φοιτητών κατέληξε με κάταγμα στη μύτη σε νοσοκομείο...

Στόχος επίθεσης έγινε ο μάγειρας φοιτητικής εστίας του ΑΠΘ όταν αρνήθηκε να δώσει φαγητό σε μια ομάδα μη δικαιούχων φοιτητών, με αποτέλεσμα στη συνέχεια ένας από αυτούς να του επιτεθεί και να του σπάσει τη μύτη, στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο.
 
Το περιστατικό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του ιδρύματος, ο οποίος προχώρησε σε στάση εργασίας χθες από τη μια για να καταγγείλει το γεγονός και από την άλλη για να ζητήσει την αύξηση των κονδυλίων για τη φοιτητική μέριμνα. 
 
Σύμφωνα με το \'\'Έθνος\'\' το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα, όταν μια ομάδα νεαρών πήγε στο μαγειρείο της φοιτητικής εστίας και ζήτησε επιτακτικά φαγητό. Επρόκειτο για φοιτητές, αλλά όχι οικότροφους της εστίας, άρα μη δικαιούχους σίτισης από την εστία, παρά μόνο από τη φοιτητική λέσχη του ΑΠΘ.
 
Παρά το γεγονός ότι συνήθως οι υπάλληλοι δείχνουν μια ανοχή και σερβίρουν από το περίσσευμα και σε μη δικαιούχους, αυτή τη φορά αρνήθηκαν. Ενας από τους φοιτητές αντέδρασε και ακολούθησε λογομαχία με τον μάγειρα. Ο φοιτητής τον χτύπησε με το κεφάλι στη μύτη, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με κάταγμα.

Διάβασε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα στο Νewsit
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10