Κομοτηνή: Έσπασαν το σαγόνι φοιτητή επειδή ζήτησε μία απόδειξη των 8€!

Φοιτητής στην Κομοτηνή αρνήθηκε να πληρώσει όταν δεν του έφεραν τη νόμιμη απόδειξη για τον λογαριασμό και τον έστειλαν στο νοσοκομείο με κάταγμα της κάτω γνάθου, ενώ λόγω του τραύματος θα χρειαστεί να χειρουργηθεί και σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Είναι ίσως η πρώτη φορά μετά την εφαρμογή του νέου νόμου «χωρίς απόδειξη δεν πληρώνω» από τον περασμένο Ιανουάριο που εκδηλώθηκε μια τόσο βίαιη αντίδραση σε βάρος καταναλωτή, ο οποίος απλώς τον εφάρμοσε και απομακρύνθηκε χωρίς να πληρώσει.
Σύμφωνα με την εφημερίδα ”Έθνος” θύμα αυτής της πρωτοφανούς επίθεσης έπεσε ένας 20χρονος φοιτητής, για μια απόδειξη για μόλις 8 ευρώ.
Μαζί με τους φίλους του διασκέδαζαν σε κατάστημα στο κέντρο της Κομοτηνής. Οταν κάλεσαν τον σερβιτόρο για να τους φέρει την απόδειξη, ο τελευταίος το αρνήθηκε, όπως λένε, με αποτέλεσμα να φύγουν χωρίς να πληρώσουν, επικαλούμενοι τη σχετική διάταξη του νόμου.
Η παρέα στη συνέχεια απομακρύνθηκε και ενώ διέσχιζαν την κεντρική πλατεία είδαν να τους πλησιάζει ο σερβιτόρος του καταστήματος μαζί με ένα άλλο άγνωστο άτομο. Οπως κατήγγειλε ο 20χρονος, ο σερβιτόρος έδειξε την παρέα τους και στη συνέχεια ο άγνωστος άνδρας κινήθηκε προς αυτούς και χωρίς καμία προειδοποίηση τον χτύπησε με δυνατή γροθιά στο πρόσωπο και έσπευσε να απομακρυνθεί. Ο φοιτητής από το δυνατό χτύπημα σωριάστηκε στο έδαφος και έχασε τις αισθήσεις του, ενώ αιμορραγούσε.
Τα άλλα μέλη της παρέας τον μετέφεραν στη συνέχεια στο Νοσοκομείο της Κομοτηνής από όπου χτες πήρε εξιτήριο, ενώ θα χρειαστεί να πάει στην Αθήνα για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Διάβασε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα στο Newsit

Read More

And More