Άγριο φονικό στη Σύρο: Έβαλε φωτιά στον έναν και σκότωσε τον άλλο!

Για τα μάτια μιας γυναίκας, ένας 61χρονος πυροβόλησε και σκότωσε ιδιοκτήτη μπαρ και πυρπόλησε έναν θαμώνα! Συγκλονίζει τη Σύρο η άγρια δολοφονία.
Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Παρασκευής σε μπαρ της Ερμούπολης. Ξεκίνησε από τον τσακωμό του δράστη με έναν 48χρονο πολιτικό μηχανικό για τα μάτια μιας 30χρονης και κατέληξε στην εν ψυχρώ δολοφονία του 42χρονου ιδιοκτήτη του μπαρ.
Ήταν 03:45 τα ξημερώματα, λίγο πριν κλείσει το μπαρ. Στο μαγαζί, που βρίσκεται στην οδό Πάρου στην Ερμούπολη βρισκόταν ακόμη αρκετός κόσμος. Τα δυο θύματα πείραζαν μια 30χρονη, με την οποία ο δράσης διατηρεί ερωτική σχέση. Θύματα και δράστης, διαπληκτίστηκαν έντονα.
Στη συνέχεια, ο δράστης, εργολάβος στο Νεώριο, βγήκε από την τουαλέτα κρατώντας ένα μπουκαλάκι, το οποίο αποδείχθηκε ότι περιείχε βενζίνη! Έλυσε τον 48χρονο και του έβαλε φωτιά!
Ακολούθησε πανικός, με τους θαμώνες και το προσωπικό του μαγαζιού να προσπαθούν να βοηθήσουν τον άτυχο πολιτικό μηχανικό που καιγόταν. Ανάμεσα σε εκείνους που έτρεξαν για βοήθεια ήταν και ο 42χρονος ιδιοκτήτης του μπαρ.
Η κίνηση αυτή απέβη μοιραία. Ο 61χρονος τράβηξε ένα 32αρι πιστόλι και εν ψυχρώ πυροβόλησε τον 42χρονο στον πνεύμονα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες όπως γράφει το cyclades24.gr! Και σα να μην έφτανε αυτό, πυροβόλησε και στον αέρα, μάλλον για να εκφοβίσει όσους ήταν εκεί. Ο κόσμος είχε πέσει στο πάτωμα, πανικοβλημένος από όσα έβλεπε.

Read More

And More