Φώτης Σεργουλόπουλος: Παρέλαβε το ειδικό βραβείο Athens Pride για την “Priscilla” του!

Με πολύ κόσμο, χιούμορ αλλά και συγκίνηση πραγματοποιήθηκε η απονομή των τέταρτων Gay Theatre Awards, που από φέτος μετονομάζονται σε Queer Theatre Awards και μπαίνουν κάτω από την ομπρέλα του Athens Pride, ως μέρος των εκδηλώσεων για το Pride Week.
Το θέατρο “Βικτόρια” γέμισε από νωρίς ασφυκτικά με κόσμο, ενώ οι παρουσιαστές Αντώνης Γκρίτσης και Χάρης Αττώνης, υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Δημήτρη Κομνηνού κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον με τα “πικάντικα” αστεία τους!
Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης ήταν φυσικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος, που παρέλαβε το ειδικό βραβείο Athens Pride για την “Priscilla” του! Ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε χαρακτηριστικά πως νιώθει χαρούμενος που έζησε από μέσα μια mainstream gay παράσταση και τη σημασία του ότι πήγαιναν οικογένειες με παιδιά και την απόλαυσαν!

Το Βραβείο Καλύτερης Παράστασης απέσπασαν “Τα Πικρά Δάκρυα Της Πέτρα Φον Καντ”. Το Βραβείο Καλύτερης Σκηνοθεσίας πήγε στον Δημήτρη Μαυρίκιο για το “Ξαφνικά Πέρυσι Το Καλοκαίρι” και το Βραβείο Καλύτερου Θεατρικού Κειμένου απονεμήθηκε στον Αύγουστο Κορτώ για την παράσταση “Κατερίνα”.

Το Βραβείο Καλύτερης Ανδρικής Ερμηνείας απέσπασε ο Κωνσταντίνος Φαλελάκης για την παράσταση “Η Ζάλη Των Ζώων Πριν Τη Σφαγή”.

Το Βραβείο Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας πήγε στην Παρθενόπη Μπουζούρη για “Μικρές Ιστορίες Φόνων”.

Το Βραβείο Καλύτερης Trans Ερμηνείας απέσπασε ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης για το “The Rocky Horror Show”.

Read More

And More