Φ. Σεργουλόπουλος: ”Στη ζωή μου έχω δοκιμάσει τα πάντα”!

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”People”, μίλησε για την προσωπική του ζωή, έχοντας το θάρρος μιας αντρικής συμπεριφοράς που λίγοι άντρες διαθέτουν πια, για την τηλεόραση και την οικογένειά του.

Όσον αφορά στο επάγγελμά του, ανέφερε πως είναι 14 χρόνια non stop στην τηλεόραση, κάτι που δεν τον έχει κουράσει αφού αντιμετωπίζει την τηλεόραση σαν ένα παιχνίδι, που το παίζει χωρίς κανόνες. ”Οι χαρές ήταν πολύ περισσότερες από τις λύπες”, τόνισε. Επίσης, είπε πως η αναγνωρισιμότητα δεν του άλλαξε καθόλου τη ζωή, απλά στις αρχές ντρεπόταν και ήθελε να κρυφτεί.

Παραδέχτηκε πως τον Ιούλιο ξεκίνησε να βλέπει ψυχοθεραπευτή μία φορά την εβδομάδα, κάτι που του έκανε πολύ καλό. Όπως είπε ο ίδιος: ”Με βοηθάει να διαχειρίζομαι το συναίσθημά μου, να μην το κουκουλώνω και να μην κρύβω, για παράδειγμα, το θυμό μου.”

Επιπλέον, αποκάλυψε πως έχει ζήσει δυσκολίες που είχαν να κάνουν με τους γονείς του, σε μία περίοδο που ήταν πολύ αφοσιωμένος στη δουλειά του. ”Την περίοδο της Eurovision, το 2007, η μητέρα μου, Μαρία, είχε καρκίνο στον πνεύμονα. Με θυμάμαι να φεύγω από το χειρουργείο, όταν της είχαν κάνει αφαίρεση στον πνεύμονα, να παίρνω το αυτοκίνητο, να φοράω μια ”μάσκα” και να πηγαίνω με έναν τεράστιο κόμπο στο λαιμό, σε ένα χώρο όπου χόρευα, τραγουδούσα, έκανα τρέλες. Ο ελληνικός τελικός έγινα, ενώ η μητέρα μου ήταν ακόμη στο χειρουργείο κι εκτός από αυτό, την επόμενη μέρα έπρεπε να διαχειριστώ και όλο αυτό, ποτυ είχαν πέσει να μας φάνε με τις κριτικές.”

Αυτή την εποχή, όπως δήλωσε, όλα είναι υπέροχα και στην οικογενειακή του ζωή και στη δουλειά και στην προσωπική του ζωή, κάτι που τον καθιστά πολύ ευτυχισμένο. ”Αυτή την εποχή, είμαι ερωτευμένος και σε σχέση. Είμαι πολύ καλά. Ήταν κάτι που δεν το περίμενα. Συνέβη εντελώς ξαφνικά. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό”, είπε ο Φώτης.

Ο γλυκός παρουσιαστής της εκπομπής ”Φώτης – Μαρία live”, αποκάλυψε ότι σε σχέσεις του έχει παρακαλέσει, έχει στενοχωρηθεί, έχει πει ”Δώσε μου άλλη μια ευκαιρία”, έχει φύγει στις 5 το πρωί, χτυπώντας την πόρτα πίσω του, ύστερα από καβγά. Κι όλα αυτά μέχρι τα 35 του.

Και συνέχισε: ”Πάντα ήμουν σε σχέσεις. Κοιτάζοντας το παρελθόν, ορισμένες από αυτές δεν θα έπρεπε να τις είχα συντηρήσει. Είχα μια σχέση που κράτησε 12 χρόνια, από τα 23 ,’εχρι τα 35 μου, κι άλλη μία που κράτησε 7. Έχω μείνει και μόνος μου, αλλά δεν μου πολυάρεσε. Τώρα πια είμαι και πιστός, κάτι που δεν υπήρξα πάντοτε.”

Τέλος, σε ερώτηση του δημοσιογράφου, για το αν στη ζωή του έχει κάνει καταχρήσεις, όπως αλκοόλ μέχρι τελικής πτώσης ή ναρκωτικά, ο Φώτης παραδέχτηκε πως έχει δοκιμάσει τα πάντα. ”Όταν είσαι νέος, δεν καταλαβαίνεις τον κίνδυνο. Το απαγορευμένο είναι ελκυστικό. Όταν όμως, δοκιμάζεις κάτι, τελειώνει εκεί. Δεν θα γίνει η ζωή σου!”

Διάβασε περισσότερα στο ”People” που κυκλοφορεί!

Read More

And More