Φ. Σεργουλόπουλος: ”Είχα σκεφτεί να κάνω ένα παιδί…αλλά το άφησα στη μέση!”

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε για το ρόλο που έχει η εκπομπή του με τη Μαρία Μπακοδήμου ως προς την κριτική των τηλεοπτικών προσώπων, …την παρεξήγηση με τη Μιμή Ντενίση που παραλίγο να τους οδηγήσει στο αυτόφωρο αλλά τις επιλογές του όσον αφορά την προσωπική του ζωή, σε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξή του στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού.

– Αναφέρεστε στην εκπομπή σας με την Μαρία Μπακοδήμου με χιουμοριστικό τρόπο σε κινήσεις ανθρώπων από τη σοουμπίζ μέσα από τη ζωή τους. Πώς νιώθεις όταν γίνεται αυτό για εσάς από άλλη εκπομπή;

“Δεν κάνω κριτική στον τρόπο που συμπεριφέρεται ο καθένας στη ζωή του. Αυτό που κάνω είναι το πώς εμφανίζεται στα ΜΜΕ. Δεν έχω κριτικάρει ποτέ τη ζωή ενός ανθρώπου και τις επιλογές του. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει. Έχω το δικαίωμα να κάνω ό,τι θέλω. Δεν θα σταματήσω να κάνω τη δουλειά μου ή αυτό που θεωρώ εγώ χιουμοριστικό, επειδή κάποιος άλλος δεν το θεωρεί. Δεν με ενδιαφέρει η κριτική. Ακούω ανθρώπους τους οποίους εμπιστεύομαι και δεν με ενδιαφέρει ο οποιοσδήποτε που βγαίνει στα κανάλια, που για να έχει ύπαρξη θα πρέπει να ρίξει χολή! Ξέρω ότι αυτό γίνεται… Κι εγώ σε τηλεόραση δουλεύω”.

– Ένα παιδί στη ζωή σου το έχεις σκεφτεί;

“Το είχα σκεφτεί κάποια στιγμή. Νομίζω ότι θα έπρεπε να το είχα κάνει πολύ νωρίτερα, δεν θα ήθελα αυτή τη στιγμή να είναι με έναν μπαμπά μεγάλο, να μεγαλώσει και να είμαι γέρος. Από τη στιγμή που επιλέγω να το κάνω με σκέψη, γιατί δεν έρχεται από έναν έρωτα. Στη ζωή μου οι επιλογές μου ήταν τέτοιες, που ένα παιδί δεν ήταν ένα άμεσο θέμα. Οι επιλογές μου ήταν διαφορετικές, οπότε δεν είχα στο μυαλό μου ένα παιδί. Τώρα που μεγαλώνω το είχα σκεφτεί, αλλά… το άφησα στη μέση”.

Διάβασε περισσότερα στο zappit.gr

Read More

And More