Πίσω στην κορυφή της σελίδας
18.04.2011 | 19:33

O Φώτης βγήκε τηλεφωνικά στην... εκπομπή του!

O Φώτης βγήκε τηλεφωνικά στην... εκπομπή του!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ύστερα από την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Μαρία Μπακοδήμου και την εκπομπή τους, μίλησε γαι την υγεία του. Μάλιστα, έχοντας έντονη την αίσθηση και την διάθεση για χιούμορ, έκανε πλάκα με την Μαρία και χαριτολογώντας ανέφεραν ότι τόσο καιρό έλειπε από τα τηλεοπτικά δρώμενα, λόγω πλαστικών επεμβάσεων... Διάβασε τον διάλογό τους:

Φ.: Κοίταξε Μαρία, εμένα οι φίλοι μ' αγαπάνε όσο μεγάλα χείλια κι αν έχω, όσο μικρή μύτη, όσο μεγάλο στήθος..
Μ.: Πώς πήγε η πλαστική, καλά; (γέλια)
Φ.: (γέλια) Δόξα τω Θεώ! Αναρρώνουμε!

Μ.: Έλα, πες φιλαράκι μου... Πώς είσαι;
Φ.: Είμαι καλύτερα. Αισθάνομαι πολύ πιο καλά. Πέρασα μια πολύ μεγάλη περιπέτεια την οποία θα σας την πω λεπτομερώς από κοντά, αν έχετε όρεξη βέβαια, ν' ακούσετε... Αλλά, ξέρεις, ήρθαν όλα τόσο ξαφνικά, όπου δεν μπορούσε κανείς να κάνει κάτι άλλο, παρά να κινητοποιηθεί. Πώς πατάς μια νάρκη και λες ''όπα, μην κουνηθεί κανείς'', έτσι ήταν. Είχε πλάκα... Έρχονται την πρώτη μέρα οι γιατροί και μου λένε ''Πρέπει να μείνετε μέσα''. ''Α, αποκλείεται'', λέω εγώ ''έχω δουλειές''. Μου λένε ''καλά τι δουλειές έχετε'', λέω ''δεν βλέπετε τηλεόραση; Αν δεν πάω εγώ μπαίνουν πολλά εκατομμύρια μέσα''...

Μ.: (γέλια) ...Ναι, γιατί είναι μια κουλή εκεί που έχω αφήσει στο πόδι μου
Φ.: (γέλια) ...Οπότε, μου λένε ''Κοιτάξτε, δεν μπορείτε να φύγετε. Πρέπει να υπογράψετε χαρτί.'' Κι εγώ τους είπα ''φέρτε μου όσα χαρτιά είναι, να υπογράψω να φύγω.'' Φεύγει λοιπόν, ο άνθρωπος, σ' ένα λεπτό έρχονται 5 μέσα και μου λένε ''κοιτάξτε να δείτε, δεν θα φύγετε από εδώ πέρα...'' κι εγώ συμμορφώθηκα! Κι έτσι, έμεινα μέσα. Δεν ήταν λοίμωξη. Έπαθα μια θρόμβωση, που ήταν πολύ επικίνδυνη. Κάνοντας θρόμβωση σε φλέβα, απαγορεύεται να μπεις, όχι σε αεροπλάνο, αλλά ούτε σε αυτοκίνητο. Οπότε, αυτό με ακινητοποιήσε. Μετά δηλαδή, την μόλυνση που έπαθα στο αίμα, δημιουργήθηκε αυτό. Kι αυτό με καθήλωσε. Οι τελευταίες εξετάσεις καλές βγήκαν. Τα φιλιά μου στην Τζένη Μπότση και όλα τα παιδιά. Έχω πάρει πάρα πολλά μηνύματα... Είναι πάρα πολύ συγκηνιτικό να διαπιστώνεις ότι τελικά, μια παρέα είμαστε..

Μ.: Μια παρέα Φώτη μου και σ' αγαπάει πάρα πολύ ο κόσμος! Οπότε αύριο, 99% βγαίνεις...
Φ.: Δεν ξέρω... Δεν θέλω να πω τίποτα. Εγώ θα είμαι πίσω, ελπίζω, την Τρίτη του Πάσχα, που θα γυρίστε και όλοι από διακοπές.
Μ.: Να είσαι, γιατί δεν ξέρουμε αν θα προλάβουμε να γυρίσουμε όλοι... (γέλια)

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10