Ε. Φωτοπούλου: Καμία από τις δυο μας, δεν προσπάθησε να διορθώσει αυτό που έγινε με τον καβγά! Σε ποια αναφέρεται;

Η Ελένη Φωτοπούλου που θα αναλάβει να κάνει εκπομπή στην ώρα και τη θέση της Σταματίνας Τσιμτσιλή, σε συνέντευξη που έδωσε στο ”ΟΚ!”, δήλωσε αρχικά, ότι ο ανταγωνισμός στην τηλεόραση είναι ανούσιος, μιας και βρίσκεται σε μια δουλειά που περνάει κρίση, που όλοι φροντίζουν να διατηρήσουν τη θέση τους και το να τρώγονται μεταξύ τους είναι ανούσιο.

Τα συναισθήματά της…
”Δεν συνδέω την εκπομπή που κάνω με ό,τι έκανε η Σταματίνα. Εκείνη είναι μια έμπειρη παρουσιάστρια και δεν μπορούν να με συγκρίνουν μαζί της. Είμαι εντελώς άπειρη, αν και έχω εμπειρία αλλά σε δεύτερο ρόλο.”

Το ”ψώνιο” με την εικόνα της…
”Αντιμετωπίζω την δουλειά αυτή σαν μια κανονική δουλειά. Απλώς τυχαίνει μερικές φορές να σου χαρίσει μερικά κομμάτια δημοσιότητας που δεν παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή, εκτός αν εσύ το διεκδικείς.”

Οι άνθρωποι της τηλεόρασης…
”Δεν αντέχω να αισθάνομαι ότι κάποιος μπορεί να με χρησιμοποιεί ή να θίξει την αξιοπρέπειά μου. Το έχω νιώσει, έχω σηκώσει ψηλά το κεφάλι κι έχω φύγει…”

Άραγε, έγινε το ίδιο και με την Ελένη Μενεγάκη;
”Δεν έχω να πω κάτι, πέρα από το γεγονός ότι δεν έκατσε η συνεργασία. Τσακωθήκαμε σε επίπεδο δουλειάς. Δεν έχω πικρία, απλά καμία από τις δυο μας, δεν προσπάθησε να διορθώσει αυτό που έγινε με τον καβγά.”

Η συνταγή για να εργάζεται κάποιος στην τηλεόραση με τις λιγότερο δυνατές απώλειες…
”Οι συνεργάτες μας δεν είναι φίλοι μας, δεν τους έχουμε επιλέξει, όμως μ’ αυτούς περνάμε ένα μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητας, γι’ αυτό πρέπει να βρίσκουμε τις ισορροπίες μαζί τους. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι να δίνεις στους άλλους την ικανοποίηση ότι πέτυχαν κάτι.”

Διάβασε περισσότερα στο ”ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More