Ε. Φουρέιρα: “Ας λένε ότι είμαι Αλβανίδα. Δεν με πληγώνει!”

Η Ελένη Φουρέιρα, μπορεί να είναι μόλις 23 χρόνων, αλλά έχει καταφέρει τον τελευταίο καιρό να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού. Μετά τη νίκη στο “Just the 2 of us” και το πρώτο πλατινένιο της άλμπουμ, η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε για όλους και για όλα.

“Δεν με νοιάζει να πουν ότι είμαι από οποιαδήποτε χώρα. Ας λέει ο καθένας ό,τι γουστάρει. Το μόνο που με αφορά είναι η δουλειά μου… Απ’ όπου και να ήμουν δεν θα είχα πρόβλημα να το πω”, δήλωσε η Ελένη Φουρέιρα για τα σχόλια σχετικά με την καταγωγή της, ενώ τόνισε πως δεν έχει κανένα κόμπλεξ και δεν την τρομάζει η δουλειά.
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Down Town”, η ίδια αποκάλυψε ότι δεν έχει κάνει ποτέ one night stand, αλλά έχει απατήσει συντροφό της. “Δεν μου αρέσουν αυτού του είδους οι σχέσεις. Για να επιλέξω να βρεθώ με κάποιον σημαίνει ότι αυτός μου αρέσει πάρα πολύ. Ποτέ δεν θα έκανα κάτι με έναν άνθρωπο έτσι απλά, μόνο για το σεξ”, είπε και πρόσθεσε: “Θα έλεγα ψέματα αν απαντούσα ότι δεν έχω απατήσει. Όλοι μας το έχουμε κάνει. Αν αγαπάς τον άλλο και είσαι ερωτευμένη μαζί του, τότε τον συγχωρείς και δίνεις δεύτερη ευκαιρία. Το ‘χω κάνει κι εγώ στο παρελθόν”.
Μιλώντας για την καταγωγή της και για το ότι ενώ εκείνη λέει πως έχει μεξικάνικες ρίζες, κάποιοι ισχυρίζονται πως είναι από τη γειτονική Αλβανία, η Ελένη δήλωσε το εξής: “Γελάω, όπως με το καθετί που έχει ειπωθεί για μένα. Στην αρχή λες μέσα σου “γιατί ρε γαμώτο; Αφού δεν έχω πειράξει κανέναν!”. Μετά καταλαβαίνεις πως ασχολούνται μαζί σου γιατί έχεις κάποιο ενδιαφέρον. Τους ευχαριστώ, λοιπόν, πάρα πολύ όλους αυτούς που μιλούν για εμένα, γιατί με κάνουν να υπάρχω”.
Για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Γαλανό, η νεαρή τραγουδίστρια απάντησε το εξής: “Είμαι πάρα πολύ καλά. Αυτή η φάση είναι μία από τις καλύτερες της ζωής μου. Είμαι πολύ γεμάτη”. Ενώ, ξεκαθαρίζει ότι δεν την ενδιαφέρει ο γάμος. “Ο γάμος δεν είναι απαραίτητος για να κάνεις οικογένεια και να μείνεις με έναν άνθρωπο. Δεν χρειάζονται χαρτιά για να είσαι ευτυχισμένος”, τόνισε.
Παράλληλα, η σέξι τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως δεν έχει κανένα κόμπλεξ. “Αν υπήρχε μεγάλη ανάγκη δεν θα είχα κανένα κόμπλεξ να κάνω οποιαδήποτε δουλειά. Ακόμα και να επιστρέψω στο σουβλατζίδικο στη Γλυφάδα ή να εργαστώ ξανά ως σερβιτόρα. Δεν με νοιάζει, δεν είναι ντροπή”, είπε και αποκάλυψε ότι μεγάλωσε σε ένα πολύ μικρό σπίτι και στερήθηκε κάποια πράγματα, όμως, ποτέ δεν της έλειψε η αγάπη.
Διάβασε περισσότερα στο “Down Town” που κυκλοφορεί!

Read More

And More