Ε. Φουρέιρα: “Αντιμετώπισα καρκίνωμα στις φωνητικές χορδές!”

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα στις φωνητικές χορδές της αποκάλυψε η Ελένη Φουρέιρα. Η νεαρή ερμηνεύτρια παραδέχτηκε ότι έχουν υπάρξει στιγμές που ξεπέρασε τα όριά της, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμη και την υγεία της.
“Έχω ξεπεράσει τα όρια. Υπήρξαν φορές που κουράστηκα πολύ και το σώμα μου αντέδρασε. Παράδειγμα ένα καρκίνωμα που έβγαλα πρόσφατα στις φωνητικές μου χορδές”, είπε η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στο “ΕΓΩ!”.
Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν εκείνη είναι συνηθισμένη στις δυσκολίες και δεν το βάζει κάτω. Η Ελένη συνεχίζει να κάνει όνειρα για την καριέρα της και τη ζωή της, παρά το γεγονός ότι αρκετοί ήταν αυτοί, ειδικά στην αρχή της καριέρας της που δεν της χαρίστηκαν.
“Δεν ξέρω γιατί ακούστηκαν τόσα πικρόχολα σχόλια για μένα όταν ξεκινούσα. Αυτό που ξέρω είναι ότι μου έκανε πάρα πολύ καλό. Στην αρνητική δημοσιότητα ο κόσμος έρχεται από περιέργεια να σε δει και τότε κρίνει μόνος του το ταλέντο του. Δε νομίζω ότι έκαναν αυτή τη δυσφήμηση έχοντας κακία για μένα. Οι περισσότεροι δεν με ξέρουν καν. Έχω ευχαριστήσει πολύ κόσμο που μπήκε στη διαδικασία να ασχοληθεί μζί μου, έστω κι αν τα σχόλια δεν ήταν καλά”, δήλωσε.

Read More

And More