Ε. Φουρέιρα για Γ. Σαμαρά: “Έρχεται η στιγμή που ερωτεύεσαι τόσο που δεν το ελέγχεις!”

Για πρώτη φορά η Ελένη Φουρέιρα παραδέχεται δημόσια τον έρωτά της με τον Γιώργο Σαμαρά, αποκαλύπτει πως ήρθε η επανασύνδεσή τους και εξομολογείται στο περιοδικό “Hello!” ότι το νέο της τατουάζ “Νο one like S” είναι αφιερωμένο σε εκείνον.
Μιλώντας για την επανασύνδεση με τον ποδοσφαιριστή, η τραγουδίστρια αναφέρει: “ένα ζευγάρι για να είναι μαζί μετά από έξι χρόνια σημαίνει ότι η σχέση του στηρίζεται σε γερά θεμέλια” και συμπλήρωσε: “Έρχεται τελικά μια στιγμή που ερωτεύεσαι τόσο πολύ που δεν μπορείς να το ελέγξεις”.

Για το τατουάζ με το αρχικό γράμμα του ονόματος του συντρόφου της είπε: “Τέτοια τατουάζ λοιπόν σαν αυτό που χτύπησα, που μπορεί κάποιος να το θεωρήσει αστείο ή μικρό μπορεί να σημαίνουν πάρα πολλά”.

Όσο για το πώς αντέδρασε όταν δημοσιοποιήθηκαν φωτογραφίες για την επανασύνδεση τους, ανέφερε “Το να δημοσιοποιούνται στιγμές της προσωπικής μου ζωής δεν είναι το καλύτερό μου. Μερικά πράγματα θέλω να τα κρατάω για μένα. Από την άλλη, όμως, θα ήταν αστείο να διαμαρτυρηθώ και να αντιδράσω περίεργα επειδή βγήκαν κάποιες φωτογραφίες. Μου φάνηκε περίεργο γιατί απλώς δεν ήθελα να προκαλέσω”.

Όσο για αυτούς που λένε πως είναι “τολμηρή” ως τραγουδίστρια, απαντά: “Μου αρέσει πολύ να ρισκάρω. Τολμώ να κάνω πράγματα που άλλες τραγουδίστριες δεν θα έκαναν ποτέ. Τρελαίνομαι να υπηρετώ την τέχνη”.
Μάθε περισσότερα στο “Hello!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More