Μεγάλος διαγωνισμός από το FOXLife Greece και το TLIFE!

Ψήφισε τον αγαπημένο σου πρωταγωνιστή από τις σειρές του FOX Life και κέρδισε πλούσια δώρα κάθε εβδομάδα. Ένας μεγάλος νικητής θα κερδίσει ένα ταξίδι για 2 άτομα στο Παρίσι!

Η χρονιά κλείνει με το μεγάλο διαγωνισμό του FOX Life! Οι πιο γνωστοί ανδρικοί χαρακτήρες από τις σειρές του FOX Life, μάχονται για τον τίτλο του «Mister FOX Life»! Μπείτε στη σελίδα του FOX Life Greece στο Facebook (www.facebook.com/GreeceFoxlife), ψήφισε το δικό σου αγαπημένο πρωταγωνιστή και κέρδισε πλούσια δώρα κάθε εβδομάδα κι ένα ταξίδι για 2 στο Παρίσι!

Δυναμικοί. Σέξι. Απρόβλεπτοι. Γοητευτικοί. Αυτοί είναι οι άνδρες του FOX Life! Οι πιο αγαπημένοι star αγωνίζονται για τον τίτλο του «Mister FOX Life»! Ο γιατρός της καρδιάς μας, Derek Shepherd (Patrick Dempsey) από το «Grey’s Anatomy», ο πρόεδρος της Αμερικής στο «Scandal», Fitzgerald Grant (Tony Goldwyn), ο Prince Charming (Josh Dallas) από το «Once Upon A Time» και ο δημιουργικός Richard «Castle» (Nathan Fillion) απέναντι στο γοητευτικό γόνο Daniel Grayson (Joshua Bowman) του «Revenge», τη νέα είσοδο Connor Walsh (Jack Falahee) από τη σειρά «How To Get Away With Murder», τη σιωπηλή δύναμη Jake Ballard (Scott Foley) επίσης από το «Scandal» και το αιώνια κακό παιδί (αλλά και γιατρό) Alex Karev (Justin Chambers) επίσης από το «Grey’s Anatomy». Οι 8 διαγωνιζόμενοι/πρωταγωνιστές είναι χωρισμένοι σε 4 ζευγάρια. Κάθε εβδομάδα μόνο ένας από κάθε ζευγάρι μπορεί να περάσει στον επόμενο γύρο.

Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι 3 εβδομάδες, με αποκορύφωμα την ανάδειξη του μεγάλου νικητή! Κάθε εβδομάδα θα γίνεται κλήρωση, με 5 τυχερούς να κερδίζουν πλούσια δώρα από τις εταιρείες KORRES, SWAROVKSI, BELLISSIMA και LE PANDORINE. Όλοι όσοι λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο: ένα ταξίδι για 2 άτομα, στο Παρίσι, προσφορά της εταιρείας THE TRAVEL COMPANY EXPERTS.

Το TLIFE είναι μεγάλος υποστηρικτής του διαγωνισμού και προσφέρει στους fans και τις αναγνώστριες τη δυνατότητα να ψηφίσουν τον «Mister FOX Life» και μέσω της σελίδας μας στο Facebook (www.facebook.com/tlifegr).

Ο «Mister FOX Life» καθώς και το όνομα του τυχερού fan που θα κερδίσει το μεγάλο δώρο, θα ανακοινωθούν στη σελίδα του FOX Life Greece στο Facebook, τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου!

8 αγαπημένοι πρωταγωνιστές – 1 τίτλος. Ποιος θα είναι ο «Mister FOX Life»;

Link διαγωνισμού: www.facebook.com/GreeceFoxlife/app_893454907354524
Link για συμμετοχή από κινητό/tablet: https://apps.facebook.com/mr-foxlife/

[FOX Life] Διαγωνισμός Mister FOX Life from FOX International Channels GR

Kαλή επιτυχία!

Read More

And More