Η Μ. Ιωαννίδου παλεύει για να σώσει το ”καταφύγιο” του Φ. Γερμανού!

Η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια, Μαρία Ιωαννίδου, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα ”Espresso”, μίλησε για την δύσκολη οικονομική θέση στην οποία βρίσκεται και για τον κίνδυνο να χάσει από πλειστηριασμό το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο που της έχει απομείνει από τον Φρέντι Γερμανό. Το εξοχικό σπίτι στο Μάτι.

”Έχω πάθει μεγάλη οικονομική ζημιά, αλλά ελπίζω ότι στο τέλος θα τα καταφέρω. Έχω το σπίτι ως καβάτζα και το ξαναλέω ότι αυτό το σπίτι δεν υπάρχει περίπτωση να το χάσω! Αυτό το σπίτι έχει την ανάσα του Φρέντυ και το φυλάω ως κόρη οφθαλμού. Αν το χάσω, θα πεθάνω! Έχει μεγάλη ιστορία, εκεί έγραψε τα βιβλία του, εκεί διάβαζε, εκεί περνούσαμε τα καλοκαίρια μας. Μου το έκανε δώρο, γι’ αυτό και η αξία του είναι ανεκτίμητη”, δήλωσε και στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες να κρατήσει ανοιχτές τις σχολές μπαλέτου που διατηρεί στην Αθήνα, αφού σαν επιχειρήσεις που είναι δεν πηγαίνουν πολύ καλά λόγω της οικονομικής κρίσης.

Όπως είπε η ίδια: ”Δεν γνωρίζω αν οι γονείς θα έχουν αύριο χρήματα να πληρώσουν, προκειμένου να σπουδάσουν τα παιδιά τους χορό. Έχουν δημιουργηθεί χρέη τα οποία έχω ρυθμίσει και για έναν τουλάχιστον χρόνο ελπίζω πως δεν κινδυνεύω.” Η Μαρία και ο Φρέντι έζησαν μαζί στο σπίτι που βρίσκεται στην οδό Σόλωνος, αλλά εκείνη μετά τον θάνατό του αποφάσισε να το πουλήσει γιατί δεν άντεχε να ζει σε αυτό, με κάθε σημείο του να της θυμίζει εκείνον. Πονούσε πολύ κι υπέφερε. Η μετακόμισή της σε νέο διαμέρισμα στην περιοχή της Φιλοθέης, ήταν ”λύση ανάγκης”, όπως είπε.

Τέλος, η ίδια περιμένει πώς και πώς να έρθει το καλοκαίρι και να μπορέσει να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα, κάτι που στερήθηκε πέρσι λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε, καθώς και να ολοκληρώσει το βιβλίο που έχει ξεκινήσει να γράφει.

Διάβασε περισσότερα στην ”Espresso” που κυκλοφορεί!

Read More

And More