Αχαία: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τη μάνα που έβαλε στην κατάψυξη το μωρό της αφού το πέταξε στο πάτωμα!

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη στο Αλεποχώρι Αχαΐας! Μια μητέρα, 31 ετών, έβαλε στην κατάψυξη το άψυχο σώμα του παιδιού της! Ακόμα και οι Αστυνομικοί “πάγωσαν” όταν πήγαν στο σπίτι της οικογένειας!

Οι πληροφορίες λένε, ότι η γυναίκα είχε βγάλει το μωρό από την κατάψυξη όταν επέστρεψε ο σύζυγός της στο σπίτι από δουλειές. Έλειπε από την Πέμπτη…

Ήταν εκείνος που αποκάλυψε την ανατριχιαστική αλήθεια στην Αστυνομία.

Η μητέρα πίσω από το θάνατο του μωρού

Αυτό δείχνουν μέχρι στιγμής τα στοιχία. Ότι δηλαδή, για το θάνατο του μόλις τριών μηνών αγοριού, υπεύθυνη είναι η μητέρα του.

Οι πληροφορίες μέχρι στιμγής λένε, ότι το κακό έγινε το πρωί του Σαββάτου. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, η γυναίκα φέρεται να έριξε το μωράκι στο πάτωμα, εκείνο να χτύπησε στο κεφάλι και να ξεψύχησε λίγο αργότερα.

Εκείνη, αντί να καλέσει σε βοήθεια, μόλις διαπίστωσε ότι το αγοράκι έχει αφήσει την τελευταία του πνοή, το έβαλε… στην κατάψυξη!

Η αποκάλυψη της φρίκης

Χθες, ο σύζυγος επέστρεψε στο σπίτι της οικογένειας. Οι πληροφορίες λένε ότι η γυναίκα, λίγο πριν γυρίσει ο άντρας της, έβγαλε το παιδί από την κατάψυξη και το έβαλε στην κούνια του. Ο άντρας της έτρεξε να το δει, μόλις μπήκε στο σπίτι αλλά… αντίκρισε το άψυχο κορμάκι του παιδιού.

Στις 16:00 το απόγευμα κάλεσε την Αστυνομία και η ιστορία φρίκης άρχισε να γίνεται γνωστή στο πανελλήνιο, προκαλώντας ανατριχίλα…

Σήμερα, αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση, ο ιατροδικαστής.

Διάβασε περισσότερα στο NewsIt

Read More

And More