H Lady Gaga άνοιξε τη βραδιά των Mtv Awards!

Τα Mtv Awards 2011, που πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ στο Λος Άντζελες, σε λίγη ώρα ολοκληρώνονται. Τη βραδιά άνοιξε με μια …διαφορετική και -γι’ ακόμα μία φορά- ανατρεπτική εμφάνιση η Lady Gaga.

Ντυμένη άντρας και συγκεκριμένα, υποδυόμενη τον Joe Calderone, κρατώντας ένα τσιγάρο κι έχοντας ακόμα ένα στο αυτί, άνοιξε το μεγάλο αυτό show με ένα μονόλογο ενώ λίγο μετά παρουσίασε το κομμάτι ”You and i” με πλήθος χορευτών και με τη συνοδεία του κιθαρίστα Brian May.

Στη συνέχεια, στη σκηνή ανέβηκαν η Nicki Minaj και ο Jonah Hill, για να παρουσιάσουν τις υποψηφιότητες για το καλύτερο pop video, ενώ δεν παρέλειψαν να αστειευτούν γύρω από την εμφανή απώλεια βάρους του δεύτερου.

H Nicki Minaj

Επιπλέον, η βασίλισσα των VMA, Britney Spears, ήταν εκείνη που κέρδισε το πρώτο βραβείο της βραδιάς για το τραγούδι της ”Till the World Ends”. Η Βritney ανεβαίνοντας στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της, ευχαρίστησε το Θεό και τα παιδάκια της, Jayden και Preston.

Ο μέλλοντας μπαμπάς, Jay -Z και ο Kanye West, εξέπληξαν το κοινό με τον τρόπο που παρουσίασαν το κομμάτι τυς ”Otis”, από το τελευταίο τους άλμπουμ ”Watch the Throne”, ενώ λίγο μετά η Demi Lovato έδωσε το βραβείο της καλύτερης συνεργασίας, στην Katy Perry και τον Kanye West για το ”Ε.Τ.”.

H Katy Perry

Η σέξι Κim Kardashian, υποδέχτηκε στη σκηνή τον νεαρό Justin Bieber, που κέρδισε το βραβείο ”best male video” για το κομμάτι του ”Smile”. Ο Bieber ευχαρίστησε ”όχι μόνο το Θεό, αλλά και τον Χριστό” και ”μοιράστηκε” τη νίκη του με τους συναδέλφους του.

Oι νικητές της βραδιάς είναι:

Video Of The Year – Κaty Perry
Best Female Video – Lady Gaga
Best New Artist – Tyler
Best Male Video – Justin Bieber
Best Collaboration – Katy Perry & Kanye West
Best Hip-Hop Video – Nicki Minaj
Best Rock Video – Foo Fighters
Best Pop Video – Britney Spears
Best Video With A Message Nominees – Lady Gaga

Το TLIFE θα σ’ ενημερώνει συνεχώς για τις εξελίξεις…

Read More

And More