Ντοκιμαντέρ από τον Jean Paul Gaultier για τη Lady Gaga

Όταν ο Jean Paul Gautier συνάντησε την Lady Gaga. Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας θέλησε να συναντήσει το φαινόμενο της pop μουσικής των τελευταίων ετών. Απόψε θα προβήθεί ένα documantaire για την αμερικανίδα τραγουδίστρια από τη γαλλική τηλεόραση. Παρουσιαστής της, ο μεγάλος γάλλος σχεδιαστής! Σε ένα documantaire όπου η υψηλή ραπτική συναντά την Pop μουσική.

“Την πρώτη φορά που την είδα ήταν στο video clip για το τραγούδι Poker Face. Δεν το βρήκα άσχημα, αν και ίγο kitsh” εξομολογείται ο Jean Paul Gautier. Η στιγμή όμως που κι εκείνος μαγεύτηκε από το άστρο της Αμερικανής ήταν όταν την παρακολούθησε σε μια live ακουστική version του Bad Romance. “Τραγουδούσε με μια φωνή τέλεια! Δυνατή!” ανέφερε. Ο μετρ της μόδας που επιμελήθηκε δεκάδες φορές την εμφάνιση της Madonna κάθεται απέναντι από την Lady Gaga σε ένα φουτουριστικό σκηνικό λίγα μέτρα από το φαντασμαγορικό ατελιέ του και ξεκινά τη συνέντευξη.

Η Lady Gaga καταφθάνει στον χώρο και ενθουσιάζεται από την αισθητική του ατελιέ. Κάθετε με την δική της χαρακτηριστική χάρη στον καναπέ, φορώντας ένα αποκαλυπτικό μαύρο φόρεμα και παρακαλά τους τεχνικούς να ανοίξουν το πλάνο για να “χωρέσει” το εκκεντρικό – για άλλη μια φορά – styling στα μαλλιά της. Λατρεύει το Παρίσι και αν δεν ήταν σε αυστηρή δίαιτα, ενόψει της περιοδείας της, θα δοκίμαζε με ευχαρίστηση ένα από τα αφράτα σαντουιτσάκια με τυρί που βρίσκει κανείς παντού στις θρυλικές boulangeries της γαλλικής πρωτεύουσας.

Δες στο βίντεο που ακολουθεί το τρέιλερ της γαλλικής τηλεόρασης για την… μεγάλη συνάντηση!

Read More

And More