Κατερίνα Γκαγκάκη: Μίλησε πρώτη φορά για την πραγματική σχέση της με τον Γιάννη Λάτσιο

Σε μια άκρως αποκαλυπτική και απενεχοποιημένη συνέντευξή της στον Πέτρο Κωστόπουλο, από αυτές που σπάνια έχουμε τη χαρά να δούμε στην ελληνική τηλεόραση, η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνια για τα προσωπικά της, τις σχέσεις και το σεξ…

“Έχω προσποιηθεί οργασμό πολλές φορές!”, ομολόγησε, υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει κάνει το ίδιο.
Σχετικά με την απιστία στις σχέσεις της, η Κατερίνα Γκακάκη είπε χαρακτηριστικά: “Πήρα κέρατο και έδωσα. Όταν κάνεις κάτι τέτοιο, έχεις αποφασίσει ότι το αξίζει ο άλλος. Ναι, έδωσα. Να είμαστε δίκαιοι”…
Η ίδια παραδέχτηκε ότι “πέφτει” συχνά στα πατώματα για έναν άνδρα, ενώ ξεκαθάρισε με σαφήνεια: “Δεν βρήκα γκόμενο για χορηγό ποτέ! Έχω μεγάλη εμμονή, δεν μπορώ να δεχτώ δώρα. Αδύνατον”!
Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε πρώτη φορά για την πραγματική σχέση της με τον Γιάννη Λάτσιο και για τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι επί σειρά ετών. “Πολλά χρόνια αυτός ο δεσμός! Το άκουσα κι εγώ…”, είπε με χιούμορ και διευκρίνησε, θέλοντας να δώσει ένα τέλος σε όλη αυτή την παραφιλολογία: “Ήταν μια ενδιαφέρουσα περίοδος και οφείλω να ομολογήσω ιδιαίτερα δύσκολη και για τους ανθρώπους γύρω μου. Οι άνθρωποι με τους οποίους ήμουν ερωτικά το πίστευαν”.

Δες το βίντεο στο zappit

Read More

And More