Α. Γαλανοπούλου: Μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της! Τι ήταν αυτό που παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή;

Για τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία της, πριν από λίγο καιρο, το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της μετά απ’ αυτό, την ιδέα του γάμου, αλλά και το τι την ενοχλεί στις ανθρώπινες σχέσεις μίλησε η Άβα Γαλανοπούλου.
Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση “Ζείτε παίδες Ελλήνων” φιλοξενήθηκε σήμερα στο πλατό του “Πρωινού mou” και με το ιδιαίτερο στυλ της έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.
Μιλώντας για την περιπέτεια υγείας που πέρασε, το περασμένο Απρίλιο, δήλωσε χαρακτηριστικά: “Έπαθα οξεία περιτονίτιδα με ειλεό. Οι γιατροί μολίς ξύπνησα απο το χειρουργείο έκλαιγαν, γιατί δεν πίστευαν ότι θα ζήσω. Μετά είχα επιπλοκές, έκατσα μέσα είκοσι μέρες και δεν επικοινωνούσα. Ήμουν σε άθλια κατάσταση. Ήταν πολύ σκληρά τα πράγματα. Μετά (σ.σ. από μια τέτοια περιπέτεια) βλέπεις αλλιώς τη ζωή.”
Για το πόσο άλλαξε τη ζωή της το πρόβλημα με την υγεία της, εξομολογήθηκε: “Άλλαξα πολύ τον τρόπο που αντιμετωπίζω τη ζωή μετά την περιπέτεια μου. Βλέπεις ότι η ζωή προηγείται. Κάτι που το ξεχνάμε ανά πάσα στιγμή, αλλά η ζωή προηγείται…”
 
Για την ιδέα ενός γάμου αποκάλυψε με μια δόση χιούμορ: “Παθαίνω αλλεργία, έχω πάρει και αντιβίωση αλλά δεν με πιάνει”, είπε και πρόσθεσε: “Το ότι είμαι κατά του γάμου, βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν έχω σύντροφο ή ότι δεν έχω ανθρώπους δίπλα μου να με αγαπούν… Πιστεύω ότι οι παντρεμένοι είναι δυστυχισμένοι. Το θεωρώ τρομερή καταπίεση”.
Ακόμη, η ίδια δεν δίστασε να πει ότι τις έχουν κάνει αρκέτες προτάσεις γάμου, τις οποίες έχει αρνηθεί, αλλά και ότι δεν θέλει να αποκτήσει παιδί.
Τέλος, αναφέρθηκε και στο τι είναι αυτό που την εκνευρίζει πιο πολύ στους ανθρώπους. “Η αδικία… Αυτό δεν μπορώ. Όχι μόνο για ‘μένα, αλλά και για τους άλλους. Δεν μπορώ καθόλου τις ίντριγκες, τις σκευωριές, τα πισώπλατα… Το ότι ο καθένας βγαίνει και λέει πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια”.

Read More

And More