Τι λέει ο Κ. Γαλανός για τη σχέση του με την Φουρέιρα;

Ο Κωνσταντίνος Γαλανός και η Ελένη Φουρέιρα ήταν ζευγάρι πριν η φήμη της σέξι τραγουδίστριας αρχίσει να μεγαλώνει. Ωστόσο, μετά τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν το ζευγάρι είναι ή δεν είναι ξανά μαζί.

“Έχω εμμονή με το να κρατάω μακριά από τα φώτα την προσωπική μου ζωή. Αν με γνώριζες πριν από ένα χρόνο, θα καταλάβαινες τι ξεροκέφαλος άνθρωπος είμαι”, είπε ο 26χρονος τραγουδιστής στο περιοδικό “People” και πρόσθεσε: “Είμαι πολύ καλά και δεν θέλω να αναφέρομαι στα προσωπικά μου. Άλλωστε, εγώ μιλάω μόνο για τον εαυτό μου και δεν έχω δικαίωμα να μιλάω εκ μέρους της Ελένης”.
Ο ίδιος υπογράμμισε πως δεν θέλει να μιλά για τα προσωπικά του, γιατί στόχος του είναι να δείξει τη δουλειά του. “Είναι εύκολο να κατηγορηθείς για διάφορα πράγματα και να σχολιαστούν οι δηλώσεις σου. Αλλά δεν φταίω εγώ, δεν ξεκίνησα εγώ κάτι. Δεν γίνεται να μην εμφανίζομαι σε εκπομπές… Πρέπει να προβάλλω τη δουλειά μου κι αν θέλουν να με ρωτούν για την προσωπική μου ζωή, ας με ρωτούν. Το θέμα είναι τι απαντάω εγώ”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Άλλωστε όπως είπε “δεν έβαλα έναν άνθρωπο στη ζωή μου για τα φώτα, αλλά γιατί είναι ιδιαίτερος. Γι΄αυτό και θέλω να τον κρατάω για ‘μένα μόνο”, ανέφερε και πρόσθεσε ότι οι άντρες είναι αυτοί που του φέρονται πιο αδιάκριτα! “Πιο πολύ οι άντρες μου κάνουν συζήτηση για την προσωπική μου ζωή, ρωτώντας με πονηρά: Τι κάνει η Ελένη;”.

Τέλος, στην ερώτηση αν ζηλεύει την επιτυχία της Ελένης Φουρέιρα, ο νεαρός τραγουδιστής ανέφερε το εξής: “Στην περίπτωση της Ελένης το χάρηκα πολύ και περίμενα να συμβεί όλο αυτό μαζί της. ήταν θέμα χρόνου μέχρι να της δοθεί η ευκαιρία. Είναι δίκαιο αυτό που της συμβαίνει”.

Διάβασε περισσότερα στο “People”

Read More

And More