Μύκονος: Ο χλιδάτος γάμος των 2.000.000 ευρώ – Τα φύλλα χρυσού στη νυφική ανθοδέσμη και τα 150 κιλά αστακού!

Ένα γάμο υπερπαραγωγή και ένα μεγάλο χλιδάτο party έκανε για την κόρη του ο Ρώσος τραπεζίτης Σεργκέι Σεκλάνοβ στην Ελιά. Οι 200 rich and famous φίλοι του ζευγαριού, που κατέφτασαν με ναυλωμένη πτήση τσάρτερ με έξοδα του μεγιστάνα από την Ρωσία αλλά και ιδιωτικά learjet, απόλαυσαν μια φαντασμαγορική βραδιά που θα τους μείνει αξέχαστη.
Ο χώρος της γαμήλιας δεξίωσης συνολικής έκτασης 1000 τετραγωνικών μέτρων, για το στήσιμο του οποίου χρησιμοποιήθηκαν 17 μεγάλες νταλίκες, είχε φωτιστεί απ’ άκρη σ’ άκρη, ενώ τα φωτορυθμικά και τα ειδικά λέηζερ δημιούργησαν ένα μαγευτικό σκηνικό.
Σύμφωνα με το Mykonos live tv, δύο γνωστές στην Ρωσία μουσικές μπάντες και ο γερόλυκος της ροκ Κρις Νόρμαν που στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με σπουδαία συγκροτήματα όπως οι Modern Talking, ανέβηκαν στην σκηνή και… έβαλαν φωτιά με τα τραγούδια τους.
Οι εκλεκτοί καλεσμένοι, όλοι λαμπεροί, αφού κατανάλωσαν 150 κιλά φρέσκο αστακό, 1500 μπουκάλια πανάκριβη σαμπάνια και 100 κιλά λαχταριστή τούρτα, λικνίστηκαν στους ρυθμούς της μουσικής μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Εντύπωση προκάλεσε η ανθοδέσμη από φύλλα χρυσού που πρόσφερε ο γαμπρός Γιούρι Κορόλεφ στην νύφη Εκατερίνα Σεκλάνοβα, ενώ από το πάρτυ δεν έλειψαν τα παρατράγουδα. Όταν οι νεόνυμφοι έκοψαν την γαμήλια τούρτα, ο γαμπρός έλουσε την νύφη με σαμπάνια, ενώ κομμάτια από την τούρτα εκσφενδονίζονταν προς πάσα κατεύθυνση.
Όσο για τον λογαριασμό; Υπολογίζεται ότι το γαμήλιο πάρτυ κόστισε στον γαλαντόμο Ρώσο επιχειρηματία κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ! Ήταν επιθυμία της κόρης του να παντρευτεί στο νησί των Ανέμων.
Δες το video:

Read More

And More