Το πήρε τελικά το κορίτσι! Διάσημη ηθοποιός παντρεύτηκε την επί χρόνια σύντροφό της!

Χαρές και πανηγύρια για την ηθοποιό από τη σειρά “Emmerdale” Michelle Hardwick που παντρεύτηκε την επί χρόνια σύντροφό της Rosie Nicholl! Ντυμένες και οι δυο νύφες ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μια ρομαντική τελετή, ανήμερα του καθολικού Πάσχα.
“Αυτή ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου”, έγραψε η διάσημη πρωταγωνίστρια στο twitter και ανέβασε φωτογραφία με την… σύζυγό της!

Το μυστήριο έγινε στο κάστρο Danby στο βόρειο Yorkshire, με τις νύφες να λάμπουν από χαρά μέσα στα δαντελένια νυφικά τους. (Η Michelle διάλεξε ένα strapless νυφικό και η Rosie ένα πιο ρετρό).
Οι δυο τους συναντήθηκαν πριν από τέσσερα χρόνια και έκτοτε είναι αχώριστες, με την 39χρονη σταρ να έχει ανακοινώσει στους γονείς της πως είναι λεσβία από τα 28 της χρόνια.

“Οι συγγενείς με ρωτούσαν συνεχώς αν έχω φίλο και τους απαντούσα ότι έχω φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα. Κάποια στιγμή που με ρώτησε ο μπαμπάς μου δεν μπόρεσα να μην του το αποκαλύψω. Για το μόνο που στεναχωρήθηκε είναι επειδή δεν του το είπα νωρίτερα! Η οικογένεια μου το αντιμετώπισε με εκπληκτικό τρόπο!”, είχε δηλώσει σε συνέντευξή της!

Read More

And More