Δίγαμη γυναίκα- “αράχνη” παρατάει τον ένα σύζυγο μετά τον άλλο!

Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει πως η 40χρονη γυναίκα – αράχνη, κατάφερε να τυλίξει στον ιστό της τρείς άνδρες και να τους παρατήσει και τους τρείς!
Η 40χρονη Σάρον Μπρόντλεϊ είχε παντρευτεί το 2004 τον πρώτο της άνδρα. Όμως χώρισαν το 2008 μετά από κατηγορίες για κακοποίηση.

Διαζύγιο όμως δεν είχε πάρει και ο έρωτας της χτύπησε πάλι την πόρτα. Ο “τυχερός” ήταν 20 χρόνια μικρότερός της. Τον παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο και πήγαν και ταξίδι του μέλιτος. Λίγο πριν όμως την θρησκευτική τελετή του έστειλε ένα γραπτό μήνυμα: “Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να σε ξαναδώ”.

Το χτύπημα για το νεαρό ήταν μεγάλο. Ακόμα μεγαλύτερο όμως ήταν το χτύπημα όταν έμαθε οτι υπήρχε και άλλος άνδρας στη ζωή της.

Φυσικά και έκανε καταγγελία στην αστυνομία και η Μπρόντλεϊ καταδικάστηκε σε ένα χρόνο κοινωνική εργασία.

Ο πρώτος της άνδρας ο οποίος υποστηρίζει ότι είναι παθολογική ψεύτρα – το είχε κατηγορήσει ότι την κακοποιούσε – είπε ότι ουδέποτε σήκωσε χέρι επάνω της και ότι έψαχνε μια δικαιολογία να τον εγκαταλείψει. Μάλιστα είπε ότι η καταδίκη της ήταν μικρή σε σχέση με όσα έχει κάνει σε όχι έναν όχι δυο αλλά τρεις άνδρες σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Read More

And More