Ποια Δούκισσα παραπονέθηκε στην Oprah, επειδή δεν την κάλεσαν στο βασιλικό γάμο;

Την πικρία της που δεν την κάλεσαν στο γάμο του αιώνα εξέφρασε η Sarah Ferguson, σε συνέντευξη που έδωσε στην Oprah. Η Δούκισσα του York μίλησε για το ευτυχές γεγονος και δήλωσε πόσο απογοητευμένη είναι που δεν την κάλεσαν στο βασιλικό γάμο του William και της Catherine.

H Fergie είπε στην Oprah, ότι την ημέρα του γάμου βρέθηκε στην Ταϊλάνδη και είδε το γεγονός από την τηλεόραση, επειδή δεν έλαβε ποτέ πρόσκληση για να παρευρεθεί εκεί. Η ίδια ένιωσε πολύ άσχημα και στενοχωρήθηκε επειδή δεν κατάφερε να συνοδεύσει τις κόρες της Beatrice και Eugenie που πήγαν στο γάμο με τον πατέρα τους, πρίγκιπα Andrew.

“Δεν με κάλεσαν”, είπε η Δούκισσα του York, της οποίας το όνομα πριν από λίγο καιρό είχε αναμειχθεί σε σκάνδαλο, που είχε αναστατώσει τη βασιλική οικογένεια. “Ένιωσα τελείως άχρηστη που δεν με κάλεσαν στο γάμο. Θα ήθελα να πάω και να είμαι μαζί με τις κόρες μου. Να είμαστε πάλι μαζί σαν οικογένεια. Γιατί δεν με κάλεσαν; Γιατί;”, είπε και πρόσθεσε: “Νομίζω ότι και εγώ η ίδια έχω εξοστρακίσει τον εαυτό μου με τα λάθη που έχω κάνει μέχρι στιγμής”.

Η πριγκίπισσα Ευγενίας και η πριγκίπισσα Βεατρίκη στο γάμο του William και της Catherine!

Read More

And More