Ν. Κουτροκόη – Μ. Λουπασάκης: Παραμυθένιος γάμος στην Κρήτη! Δες φωτογραφίες

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν χθες στην Παλαιοχώρα Χανιών η Ντόρα Κουτροκόη και ο Μανώλης Λουπασάκης. Η παρουσιάστρια του Ant1 και ο αγαπημένος της αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης σε μια ρομαντική τελετή στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.
Ο γάμος τους ήταν ιδιαίτερα παραδοσιακός και στη διακόσμηση της εκκλησίας και το κέντρου επικρατούσε το λινό ύφασμα, η ελιά και τα μυρωδικά. Κουμπάρος του ζευγαριού είναι ένας επιχειρηματίας της περιοχής και μια καλή μου φίλη της νύφης από τη Βέροια.

Η Ντόρα ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή μέσα στο λευκό μακρύ δαντελένιο νυφικό της που είχε ανοιχτή πλάτη με λεπτομέρειες από δαντέλα σε σχήμα μαργαρίτας και φορούσε στα μαλλιά της ένα στεφανάκι με λευκά λουλούδια. Όπως είχε αποκαλύψει και η ίδια το νυφικό της ήταν ειδική παραγγελία σε γνωστό ατελιέ: “Έχω βρει νυφικό. Το έχω ράψει σε γνωστό ατελιέ. Ήταν το σχέδιο που ήθελα και είχα στο μυαλό μου και δεν το βρήκα στο εμπόριο”, είχε αναφέρει σε συνέντευξή της στο TLIFE.

Όσο για το νυφικό μπουκέτο της; Αυτό ήταν φτιαγμένο με μοβ κάλες (calla liies) μια πρωτότυπη επιλογή για γάμους που έχει γίνει must.

Μετά το γάμο ακολούθησε γαμήλια δεξίωση σε γνωστό κέντρο των Χανιών, όπου βρέθηκαν όλοι οι συγγενείς, οι καλοί φίλοι και οι συνεργάτες του ζευγαριού. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο Γιώργος Παπαδάκης, στο τηλεοπτικό πλευρό του οποίο βρέθηκε τον περασμένο χειμώνα η νύφη.

Εμείς τους ευχόμαστε να ζήσουν!

Read More

And More