Ο ανείπωτος πόνος του γαμπρού της Βέφας Αλεξιάδου και το τραγούδι που αφιέρωσε στη γυναίκα του Άντζι

Σχεδόν δυο μήνες μετά το θάνατο της δεύτερης κόρης της Βέφας Αλεξιάδου Αγγελικής και ο σύζυγός της, τραγουδιστής και συνθέτης, Γιάννης Ντόντορος βρίσκεται σε ανείπωτη θλίψη μη μπορώντας να ξεπεράσει το θάνατο της αγαπημένης του συζύγου.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Βέφα Αλεξιάδου, τόσο στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου όσο και στα Καρντάσιανς.

“Ο γαμπρός μου μετά τον χαμό της κόρης μου έχει εγκαταλείψει τον εαυτό του” είχε πει η γνωστή τηλεμαγείρισσα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Στα Καρνάσιανς η Βέφα Αλεξιάδου είπε: “Οι γαμπροί μου ήταν συνέχεια με τις γυναίκες τους δούλευαν μαζί τους. Έχουν μεγαλύτερο πόνο να αντιμετωπίσουν από μενα. Ο Βαγγέλης ο άντρας της Αλεξίας έχει το περιοδικό έχει τα παιδιά του.. Ο Γιάννης είναι χειρότερα… Ο Γιάννης ήταν ο νοσοκόμος της. Δεν έφυγε ποτέ από το πλευρό της. Εμένα μου είπε “Ξέρεις μαμά εγώ δεν ήμουν απλά παντρεμένος με την Άντζυ ήμουν αυτοκόλλητος, ήμασταν συνέχεια μαζί”

Πριν λίγες μέρες ο Γιάννης Ντόντορος, ανέβασε ένα τραγούδι του στο προφίλ του στο facebook χωρίς να γράψει λέξη αλλά όλοι κατάλαβαν ότι είναι για τη γυναίκα του, ότι την αγαπά και του λείπει , αφού ο τίτλος του τραγουδιού που έχει συνθέσει ο ίδιος είναι: “Εγώ θα σ΄αγαπώ”

/

Λίγες μέρες πριν είχε δημοσιεύσει ένα άλλο τραγούδι του που ερμηνεύει μαζί με τον ηθοποιό Τάκη Χρυσικάκο, με τίτλο “Σιγή ιχθύος”

Οι στίχοι των τραγουδιών του, τα λένε όλα…

Δες βίντεο με όσα είπε η Βέφα Αλεξιάδου στην Τατιάνα

Read More

And More