Ν. Γκάνος στο TLIFE: “Θέλω πολύ να πάω στη Eurovision και να φύγω στο εξωτερικό!”

Για την επιτυχία του νέου του τραγουδιού, τις αλλαγές που έφερε η διασημότητα και τα σχόλια που ακούγονται για την καταγωγή του μίλησε ο Νίκος Γκάνος στο TLIFE. Ο νεαρός τραγουδιστής που έχει γίνει γνωστός ως Νicko και εξελίσσεται αναμφισβήτητα σε έναν από τους βασικούς εκπροσώπους της ελληνικής dance σκηνής και αποκαλύπτει τις κρυφές πτυχές του εαυτού του.
Αυτήν την περίοδο έχεις ξεκινήσει την προώθηση του νέου digital single σου, που έχει ήδη αρχίσει να κάνει επιτυχία. Θέλω να μου πεις, αρχικά, πως νιώθεις όταν ακούς τα τραγούδια σου στο ραδιόφωνο;
“Όντως εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορεί το καινούργιο μου τραγούδι με τίτλο “This Love is Killing me” είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα το αφομοίωσε ο κόσμος και χαίρομαι πάρα πολύ, γι’ αυτό πιστεύω ότι είναι το καλύτερο τραγούδι που έχω πει μέχρι τώρα. Όταν ακούω τα τραγούδια μου στο radio συνήθως είμαι στο αμάξι οπότε, η πρώτη κίνηση που κάνω είναι να κλείσω τα παράθυρα και να το δυναμώσω όσο πάει και φυσικά τραγουδάω από πάνω!”
Είσαι από τους λίγους καλλιτέχνες στην Ελλάδα, που ερμήνευσαν τραγούδια με αγγλόφωνο στίχο, τα οποία έμοιαζαν με παραγωγές του εξωτερικού. Τι πιστεύεις ότι βοήθησε και κανείς δεν είχε καταλάβει εξ’ αρχής ότι το “Last Summer” και το “Break me” ήταν ελληνικές παραγωγές;
“Νομίζω ότι απλά ήταν πολύ καλές παραγωγές σε θέμα μουσικής και σε συνδυασμό με την πολύ έξυπνη ιδέα του Μάκη Πουνέντη να μην πούμε εξ’ αρχής ποιος είμαι, είχαμε αυτό το αποτέλεσμα. Επίσης, να σου πω ότι ο Alex Papaconstantinou που μου έγραψε το “Break me” και το “This love is killing me” είναι ένας παραγωγός που αυτή τη στιγμή συνεργάζεται με διεθνή ονόματα τις Pop Dance σκηνής. Επoμένως, είχα την τύχη να πω τραγούδια που από την γέννηση τους είναι παραγωγές με διεθνή standards”.

Θεωρείς ότι δεν θα είχαν την ίδια επιτυχία;
“Φυσικά, ειδικά σε αυτό το είδος μουσικής η παραγωγή του τραγουδιού παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην πορεία του. Oπότε αν κάναμε κάτι λιγότερο από αυτό δεν θα είχε την ίδια ανταπόκριση”.
Θα ήθελες να φύγεις στο εξωτερικό και να κάνεις διεθνή καριέρα;
“Εννοείται και θα ήθελα και το ονειρεύομαι, αλλα είναι παρα πολύ δύσκολο. Aπό την άλλη, όμως, ποτε δεν ξέρεις τι μπορεί να τύχει…”
Θα πήγαινες στη Eurovision;
“Εννοείται και θα πήγαινα με πολύ όρεξη και ενθουσιασμό.”
Τι καινούριο ετοιμάζεις για την επόμενη σεζόν; Θα σε δούμε σε κάποιο σχήμα ή κάποιο χώρο να τραγουδάς live;
“Θα κάνω διάφορες εμφανίσεις σε όλη την Eλλάδα και το εξωτερικό και συζητάω για το χειμώνα με 2 πολύ ενδιαφέροντα σχήματα”.
Πόσο έχει επηρεάσει τη ζωή σου η αναγνωρισιμότητα που έχεις αποκτήσει, μετά την επιτυχία του πρώτου τραγουδιού σου;
“Θέλω να πιστεύω ότι δεν με έχει επηρεάσει καθόλου και χαίρομαι πολύ για αυτό, εξακολουθώ να κάνω τα ίδια πράγματα που έκανα και πριν το μόνο διαφορετικό είναι ότι με γνωρίζουν στον δρόμο”.
Το τελευταίο καιρό έχεις δεχτεί έντονη κριτική και σχόλια ακόμη και για την καταγωγή σου. Σε στενοχωρεί αυτό;
“Έχω πραγματικά βαρεθεί με όλο αυτό. Είμαι ‘Έλληνας και είμαι και περήφανος γι’ αυτό! Ο προπάππους μου ήταν από το Διαβολίτσι λίγο πιο έξω από την Καλαμάτα το γένος Σακελλαρόπουλος.
Δεν μπορώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Μέσα από μια συνέντευξη, οι κακόπιστοι λοιπόν μπορούν να απευθυνθούν πολύ απλά στο δημαρχείο του Βύρωνα και να δουν την οικογενειακή μας μερίδα! Δεν υπάρχει πιο άσχημο πράγμα από το να σου αφαιρούν την ταυτότητα σου με το έτσι θέλω, κάποιοι που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία του internet”.
Τι είναι αυτό που σε ξεκουράζει και σε κάνει να νιώθεις πιο δημιουργικά;
“Με ξεκουράζει πολύ να βλέπω ταινίες στο σπίτι, μπορώ να κάθομαι με τις ώρες χωρίς να βαρεθώ ούτε λεπτό”.
Είσαι ερωτευμένος αυτήν την περίοδο;
“Όχι απολαμβάνω την ελευθερία μου”.
Θα σε ενδιέφερε να κάνεις οικογένεια και παιδιά κάποια στιγμή;
“Ναι εννοείται, μου αρέσει πολύ η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο για μένα”.

Read More

And More