Πίσω στην κορυφή της σελίδας
29.12.2011 | 14:37

Το μωρό που πρέπει να το γαργαλάνε για να ζήσει!

Το μωρό που πρέπει να το γαργαλάνε για να ζήσει!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Αυτό το υπέροχο μωρό δεν είναι σαν όλα τα άλλα... Για να καταφέρει να παραμείνει στη ζωή θα πρέπει να το ...γαργαλάνε συνέχεια! Και αν για κάποιες μανούλες το να γαργαλάνε τα πατουσάκια το μωρού τους είναι χαρά,  για την Sanchia Norris είναι κάτι σαν εφιάλτης αφού πρέπει να γαργαλάει τον γιό της για να τον κρατάει στη ζωή!
 
Ο μικρός Benn γεννήθηκε πρόωρα με αποτέλεσμα να πάσχει από άπνοια. Μια πάθηση που την έχουν τα περισσότερα από τα πρόωρα μώρα και προκάλει αναπνευστικά προβλήματα.


Κατά τη διάρκεια της νύχτας η αναπνοή τους ένος έτους Benn σταματάει και πρέπει κάποιος να τον γαργαλήσει για να επανέλθει . Η μητέρα του έχει συνδέσει ένα συναγερμό στο δωμάτιο του, ο οποίος ενεργοποιείται κάθε φορά που σταματάει η αναπνοή του με σκοπό η 41 χρόνη γυναίκα να τον γαργαλάει έγκαιρα και να τον κρατάει στη ζωή. Η ίδια εξομολογείται: " 'Ενα βράδυ σταμάτησε να αναπνέει 23 φορές και έπρεπε να τον γαργαλήσω κάθε φορά για να αρχίσει να αναπνέει ξανά."
 
Ο Benn ήρθε στον κόσμο μόλις την 24 εβδομάδα της εγκυμοσύνης, και ότι ζεί είναι σαν θαύμα. Όταν γεννήθηκε ήταν μικρότερος απο το μήκος ενός χεριού.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10