M. Γαστεράτου: Η Ελληνίδα Lara Croft αποκαλύπτεται!

Η αμαζόνα του ομορφάντρα Μαντώ Γαστεράτου, επιστρέφει μέσα από την τηλεόραση ως… Λάρα Κροφτ στο διαφημιστικό σποτάκι γνωστής αλυσίδας καταστημάτων για μία καινούρια υπηρεσία παιχνιδιών.

«Πάντα ήθελα να παίξω έναν ρόλο σαν τη Λάρα Κροφτ», λέει με παιδικό ενθουσιασμό στο ένθετο Πρώτο Θέμα. «Θυμάμαι όταν ήμασταν παιδιά που έπαιζε ο μεγαλύτερος αδερφός μου PlayStation και ζήλευα. Ημουν αυτό που λένε αγοροκόριτσο. Ετσι με μεγάλωσαν οι γονείς μου μάλλον. Από μικρή έπαιζα ποδόσφαιρο, μπάσκετ και ξύλο με τα αγόρια. Θυμάμαι ότι ήταν στη γειτονιά ένα παιδάκι, ο Βασιλάκης, με τον οποίο σκοτωνόμασταν κάθε μέρα. Δεν με θυμάμαι να παίζω με κούκλες ποτέ. Προτιμούσα τα αυτοκινητάκια του αδερφού μου και το κρυφτό στη γειτονιά μας στα Πετράλωνα».

Ωστόσο, λίγα χρόνια αργότερα θα ενσάρκωνε το απόλυτο όνειρο κάθε κοριτσιού που παίζει με κούκλες, τους φοράει τιάρες και φαντασιώνεται το όμορφο πριγκιπόπουλο πάνω στο άσπρο άλογο: θα στεφόταν βασίλισσα της ομορφιάς και θα φορούσε πραγματικό στέμμα!

«Νιώθω τυχερή για τις συνεργασίες μου και τους θαυμάσιους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Στην Ελλάδα έχω περπατήσει στην πασαρέλα για σχεδιαστές όπως ο Μιχάλης Ασλάνης, ο Μάκης Τσέλιος, οι Deux Hommes. Και στη Γαλλία έχω κάνει κάποιες, αλλά όχι για πολύ γνωστούς οίκους. Δυστυχώς, στις εποχές που ζούμε αν ένα μοντέλο θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με αυτό που κάνει, πρέπει να φύγει έξω. Εχει τύχει να κάτσω στην Κωνσταντινούπολη 2-3 μήνες και από έναν στο Μιλάνο και στο Παρίσι. Στην Κίνα, όπου είχα πάει ως εκπρόσωπος της Ελλάδας για τον διαγωνισμό Mις Κόσμος, είχα μείνει έναν μήνα. Ημασταν κορίτσια από 220 χώρες, 220 διαφορετικοί χαρακτήρες και κουλτούρες», λέει.

Απόλαυσε την Μαντώ στο διαφημιστικό:

Read More

And More