Γιατί ντύθηκε κοτόπουλο ο Bill Gates; Δες το video

Έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο και διασκεδαστικό τρόπο για να παρουσιάσει το νέο του δοκίμιο σκέφτηκε ο Bill Gates. Ο ιδρυτής της Microsoft εμφανίστηκε στο late show του Jimmy Fallon και παρουσίασε ένα video στο οποίο ήταν ντυμένος… κοτόπουλο!
Προσπαθώντας να διαλύσει τους τρεις “μύθους” που υπάρχουν γύρω από το θέμα της φιλανθρωπίας και να τραβήξει την προσοχή του κοινού, παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα της τελευταίας του μελέτης, επιστράτευσε ένα ξεχωριστό τρόπο επικοινωνίας με το κοινό.

""

Και επειδή για το ευρύ κοινό ίσως να ήταν βαρετό το δοκίμιο που προβλέπει το τέλος της φτώχειας,
το ανατρεπτικό video του Gates κάνει σίγουρα τη διαφορά. Φορώντας περούκες, αξεσουάρ στο κεφάλι, είτε ντυμένος ολόκληρος σαν κοτόπουλο, ο δισεκατομμυριούχος ακτιβιστής τράβηξε την προσοχή πολλών viewers του διαδικτύου και κατάφερε με αυτόν τον αστείο τρόπο να μεταδώσει το μήνυμά του.
Οι τρεις “μύθοι” σύμφωνα με τον Bill Gates που δυσκολεύουν την ανάπτυξη των χωρών είναι: πως η φτώχεια δεν τελειώνει πότε, πως η ξένη βοήθεια είναι σπατάλη και πως το να σώζεις ζωές οδηγεί στον υπερπληθυσμό.

""

Μέσα από την έρευνά του ο ίδιος όμως αναφέρει: “Είμαι αισιόδοξος και κάνω την εξής πρόβλεψη: Μέχρι το 2035 δεν θα υπάρχει σχεδόν καμιά φτωχή χώρα στον κόσμο (με τον όρο που εννοούμε σήμερα φτωχή). Σχεδόν όλες οι χώρες τότε θα ανήκουν στην κατηγορία των χαμηλών-μεσαίων εισοδημάτων ή των πλούσιων”.

Δες το video:

Read More

And More