H Φ. Χαλκιά γυμνάζει μέσα στη φυλακή τη Β. Σταμάτη και την Ν. Γαβαλά!

Μπορεί τόσα χρόνια η Βίκυ Σταμάτη και η Νότα Γαβαλά να σύχναζαν στα πιο ακριβά γυμναστήρια και να είχαν personal trainer, αλλά ακόμη και αφότου μπήκαν στη φυλακή δεν ξέχασαν τις fitness συνήθειές τους. Και αυτήν τη φορά μάλιστα, δασκάλα γυμναστικής δεν είναι μια απλή γυμνάστρια αλλά μια… Ολυμπιονίκης.
Ο λόγος για την Φανή Χαλκιά που στο πλαίσιο του προγράμματος άθλησης για τις οροθετικές κρατούμενες του Κορυδαλλού, βρίσκεται στις φυλακές και κάνει μαθήματα φυσικής κατάστασης στις δυο γνωστές κυρίες. Το πρόγραμμα που ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό η Ολυμπιονίκης έγινε σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Κρατουμένων Κορυδαλλού και μετά από πρωτοβουλία της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης “Κέντρο Ζωής”. Στόχος της Φανής Χαλκιά είναι να βοηθήσει τις οροθετικές κρατούμενες να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα και να δουν με αισιοδοξία το πρόβλημα υγείας τους.
Ωστόσο, η παρουσία της στις φυλακές Κορυδαλλού συζητήθηκε πολύ, κάνοντας και τις υπόλοιπες κρατούμενες να καταθέσουν αίτημα για να τους κάνει γυμναστική. Σύμφωνα, με πληροφορίες του “Πρώτου Θέματος”, η χρυσή Ολυμπιονίκης δέχτηκε με χαρά και ξεκίνησε μαθήματα με απλές ασκήσεις εκγύμνασης χωρίς όργανα.
Από το μάθημα της δεν έλειπαν και η Βίκυ Σταμάτη με την Νότα Γαβαλά, που επιδίδονταν με πάθος στα μαθήματα γυμναστικής, πριν μπουν στη φυλακή. Οι δυο γυναίκες φαίνεται πως κατάφεραν να συνεχίσουν αυτήν την αγαπημένη τους συνήθεια και μες στο Κορυδαλλό, παίρνοντας μαθήματα από την πλέον ειδική στο χώρο της φυσικής αγωγής.

Read More

And More