Λ. Γαβαλάς για την απόφαση του δικαστηρίου: “Αισθάνομαι ελεύθερος αλλά και δεσμευμένος”

Ο Λάκης Γαβαλάς είναι ελεύθερος μετά τη χθεσινή δικαστική απόφαση. Του επεβλήθη ποινή 7 ετών με αναστολή στην έφεση του ενώ η αδερφή του Νότα και ο πρώην σύζυγός της Κ. Πανουσόπουλο καταδικάστηκαν σε 6 χρόνια.

Ο γνωστός μόδιστρος λίγο μετά την απόφαση που θα τον βγάλει από τη φυλακή όπου πέρασε τους τελευταίους 14 μήνες μίλησε, μέσα από τη φυλακή, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Σχολίασε την δικαστική απόφαση, τους ανθρώπους που στάθηκαν ή όχι δίπλα του αλλά μίλησε και για το αν κάνει μελλοντικά σχέδια.

Για την απόφαση του διαστηρίου
Αισθάνομαι ελεύθερος αλλά και δεσμευμένος γιατί η απόφαση αυτή δεν ήταν αθωωτική, αυτό που πραγματικά περίμενα πως θα έχω. Ήθελα να έλεγε αθώος. Εγώ έδωσα όλη την περιουσία μου, αυτό το έλεγα το λέω και θα το λέω, και από εκεί και περά η αθώωση θα είναι η μονή ανταμοιβή συναισθηματικά.
Από εκεί και πέρα κρίνω τη δικαιοσύνη ότι είναι πάντοτε σωστή. Αυτό που αποφασίζει το σέβομαι και πιστεύω ότι στην πορεία θα ξαναδείξω πρώτα απ όλα στον κόσμο που με έχει αγαπήσει αυτά τα χρόνια, συμπορεύτηκε μαζί μου, κάποιοι απ αυτούς δυσαρεστήθηκαν έφυγαν σε κάποιους χρωστάω έκτος από χρήματα ίσως και την εκτίμηση μου. Πιστεύω όμως ότι θα τους τα δώσω πίσω . Αισθάνομαι δυνατός, στέκομαι στα πόδια μου.

Για την αγάπη του για την Ελλάδα
Να ξέρει το αγαπητό τηλεοπτικό σας κοινό ,ότι εγώ θα κάνω τα πάντα ,να δείξω ότι αγαπώ την Ελλάδα, αλλά αγαπώ μόνο μερικούς από τους Έλληνες. Δυστυχώς. Μακάρι να αποκτήσω ξανά τη σιγουριά ότι όλοι οι συνάνθρωποι μου, συμπορεύονται αισθάνονται ότι είμαι ένας άνθρωπος δημιουργικός και όλοι μαζί να φτιάξουμε την Ελλάδα όσο γίνεται καλύτερη.

Για τα επόμενα σχέδιά του
Είναι δυσάρεστο να είσαι μέσα με ανθρώπους που έχεις ζήσει τόσο καιρό, παρόλο που δεν τους ήξερα ιδιαίτερα αλλά εντάξει έχουμε μια οπτική επαφή. Είναι άσχημο να ξέρουν ότι θα βγεις και εκείνοι θα είναι μέσα, είναι άσχημο το συναίσθημα, θα φροντίσω όμως να το ξεπεράσω και αυτό το πράγμα και θα δω τι θα κάνω μια ώρα πριν βγω. Δεν έχω προγραμματίσει τίποτα. Δυστυχώς μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί στη ζωή μου δεν θέλω να προγραμματίσω κάτι τρεις μέρες πριν..

Δες εδώ το βίντεο!

Read More

And More