Λ. Γαβαλάς: Τι λέει ο δικηγόρος του στο TLIFE για τη νέα σύλληψή του;

Στον Εισαγγελέα θα οδηγηθεί ξανά σήμερα για οφειλές προς το Δημόσιο ο Λάκης Γαβαλάς. Το TLIFE επικοινώνησε με τον δικηγόρο του κ. Στέφανο Βέρροιο που μας ενημέρωσε για την κατάσταση που επικρατεί και τη νέα δικαστική περιπέτεια του Λάκη Γαβαλά.
“Είναι μια οφειλή από φόρο εισοδήματος της εταιρείας του, από πρόσθετο φόρο υπεραξίας ακινήτων. Έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος, θα ακολουθήσει η αυτόφορη διαδικασία και μετά τη 1 το μεσημέρι θα πάει στην Εισαγγελία. Θα ζητήσουμε άρση της κράτησης και τριήμερη αναβολή για να ενημερωθούμε για τη δικογραφία”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του.
Συγκεκριμένα μόλις λίγες εβδομάδες μετά την αποφυλάκισή του από τις φυλακές Κορυδαλλού ο γνωστός επιχειρηματίας οδηγείται ξανά στον Εισαγγελέα μετά από ένταλμα σύλληψης για χρέη 1,5 εκατομμυρίου ευρώ προς το Δημόσιο.
Ωστόσο, ο δικηγόρος του αναφέρει πως δεν καταλαβαίνουν γιατί γίνεται όλο αυτό και βγαίνουν το ένα ένταλμα σύλληψης μετά το άλλο. “Αυτό είναι ένα θέμα που το έχουμε θέσει επανειλημμένως. Και ας μου επιτραπεί να πω ότι είναι ένα σύμπτωμα κακό του κράτους και της ελληνικής διοίκησης. Δεν ξέρω γιατί ενεργούν έτσι”.
Να αναφέρουμε τέλος, ότι μετά την προσφορά του ακινήτου, σήμερα θα δικαζόταν και η υπόθεση της αδελφής του Νότας Γαβαλά.

Read More

And More