Αντώνης Ρέμος: Μιλά για πρώτη φορά για τη γέννηση της κόρης του! Video

“Πάντα θα θυμάμαι την ώρα που γεννήθηκε η κόρη μου”, αποκάλυψε για πρώτη φορά στο “Πρωινό Ant1” και τον Θέμη Γεωργαντά ο Αντώνης Ρέμος.
Πριν από λίγες μέρες (ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου) ο γνωστός τραγουδιστής – και coach στο Voice – πήρε από την αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ το μεγαλύτερο δώρο. Το μοντέλο έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι!
“Είναι μοναδική εμπειρία, δεν μπορώ να την περιγράψω αν δεν την ζήσεις”, είπε στις πρώτες δηλώσεις μετά τον ερχομό του μωρού και συμπλήρωσε: “Όσα και να μου έλεγαν, το θαύμα που συνέβη είναι μοναδικό. Έρχεται και σφραγίζει ένα τατουάζ μέσα στο μυαλό σου”.
Μάλιστα, εξομολογήθηκε πως έμεινε κοντά στην σύντροφό του και έζησε το θαύμα της γέννησης της μικρής του. “Κοιμόμουν δίπλα σε ένα θάλαμο και ο γιατρός ήρθε και μου είπε “έλα σήκω, πάμε να σε κάνω πατέρα”!”.
Ενώ, σχολιάζοντας και τις φωτογραφίες που ανέβασε στα social media, ανέφερε πως το έκανε για όλους τους φίλους του και για να μοιραστεί μαζί τους τη χαρά του! “Εισπράξαμε τρομερή αγάπη τον τελευταίο καιρό και εγώ και η Υβόννη για την κόρη μας”, είπε.

Read More

And More