Cindy Crawford: Ο σύζυγός της αποκάλυψε πως την βρήκε στο κρεβάτι με τον George Clooney!

Αυτό κι αν είναι αποκάλυψη! Ο σύζυγος της Cindy Crawford, Rande Gerbe εξομολογήθηκε πως βρήκε στο κρεβάτι την γυναίκα του με τον κουμπάρο του George Clooney. Το περιστατικό συνέβη, ένα βράδυ που μέθυσαν πολύ με τεκίλα και μόλις η Cindy συνειδητοποίησε τι έγινε, έπαθε υστερία!

Πώς έχουν όμως τα πράγματα;
Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε (με ιδιαίτερη άνεση θα λέγαμε) ο Gerbe σε συνέντευξή του στο περιοδικό “London Evening Standard’s Deluxe”, η γυναίκα του και ο κουμπάρος του έχουν μοιραστεί μέχρι και το ίδιο κρεβάτι.
Ήταν ένα βράδυ, στο σπίτι της Cindy Crawford, όπου όλοι είχαν πιει λίγο παραπάνω και μέθυσαν με τεκίλα. Τότε από λάθος ο George Clooney και εκείνη ξάπλωσαν στο ίδιο κρεβάτι. Το διάσημο μοντέλο, όμως νομίζοντας πως έχει στο πλευρό του τον σύζυγό του, άρχισε να τον αγκαλιάζει και να του τρίβει την πλάτη.

Και ξαφνικά η αποκάλυψη… Η Cindy καταλαβαίνει πως στο πλευρό της δεν είναι ο άντρας της, αλλά ο Clooney και αρχίζει να ουρλιάζει, μέχρι που έπαθε… υστερία! Το σοκ ήταν μεγάλο και για τον Χολιγουντιανό σταρ, ο οποίος όμως λίγο αργότερα ξέσπασε σε γέλια μαζί με τον Rande Gerbe, όταν κατάλαβαν το μπέρδεμα που έγινε!

Read More

And More