George Clooney – Amal Alamuddin: Όλα έτοιμα για το γαμήλιο party τους στο Λονδίνο!

Με ένα μεγάλο party στο Λονδίνο θα ολοκληρώσουν τους γαμήλιους εορτασμούς τους ο George Clooney και η Amal Alamuddin. Οι γονείς της νύφης έχουν οργανώσει μια μεγάλη δεξίωση με εκλεκτούς καλεσμένους και ένα λουκούλλειο γεύμα στο ξενοδοχείο Danesfield House, πολύ κοντά στη βρετανική πρωτεύουσα.
Μετά το γάμο στη Βενετία, το εντυπωσιακό νυφικό, τα parties και τα φωτογραφικά φλας που έλαμψαν στο πέρασμά τους, ο George και η Amal ετοιμάζονται για μια μοναδική βραδιά στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του γαλλικού Paris Match, οι γονείς της Amal οργάνωσαν το λαμπερό δείπνο για 200 περίπου εκλεκτούς καλεσμένους, κυρίως από την Αμερική και το Λίβανο για το Σάββατο 25 Οκτωβρίου.
Η οικογένεια της Alamuddin που έχει αγγλο-λιβανέζικη καταγωγή, αποφάσισε να παραθέσει το γεύμα στο πολυτελές ξενοδοχείο, στην πόλη Marlow-on-Thames, μόλις μία ώρα από το Λονδίνο. (Δες εδώ την πρόσκληση)

Η πρόσκληση έχει σταλεί εδώ και καιρό και το δείπνο θα γίνει στο ξενοδοχείο Danesfield House Hotel σε ένα παραμυθένιο τοπίο που μοιάζει βγαλμένο από βικτωριανή εποχή. Όσο για το μενού; Θα έχει όλα τα καλά… Και οι καλεσμένοι μπορούν να επιλέξουν το κυρίως γεύμα τους ανάμεσα σε στήθος πάπιας, μοισχαρίσια παϊδάκια, παναρισμένο φιλέτο κοτόπουλου και αρνίσιο φιλέτο.

Το ζευγάρι έχει οργανώσει όλες τις λεπτομέρειες (βοήθησαν και οι γονείς της Amal)! Και θα υποδεχτεί με χαρά τους καλεσμένους του, μετά και το ταξίδι της νύφης στην Αθήνα για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα, αλλά και του George στη Νέα Υόρκη με αφορμή τη νέα του ταινία.

Read More

And More