Α. Γεωργούλης: “Θα παντρευτώ όταν βρεθεί η κατάλληλη”!

Τους τελευταίους οχτώ μήνες ζει στο Λος Άντζελες και εξελίσσεται ως καλλιτέχνης. Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε για την απόφασή του να φύγει από την Ελλάδα, τη ζωή στο Λος Άντζελες, τους διάσημους του Χόλιγουντ με τους οποίους συναναστρέφεται, τις γυναίκες και το γάμο.

Μιλώντας αρχικά για την απόφασή του να φύγει από την Ελλάδα, ο Αλέξης Γεωργούλης δήλωσε πως έγινε από ένστικτο και δεν το είχε προγραμματίσει. “Η απόφασή μου πάρθηκε με ένστικτο. Δεν σκέφτηκα τίποτα. Ένιωθα την ανάγκη να κάνω κάτι περισσότερο στην υποκριτική. Ήθελα να πάω σε ένα μέρος, όπου το ταβάνι θα είναι πάρα πολύ ψηλά, δεν μπορείς να το δεις”, είπε στη “Real Life” και πρόσθεσε: “Σκοπεύω να μείνω κι άλλο στο Λος Άντζελες. Επειδή μου αρέσει το κλίμα και το πως δουλεύουν, θα ήθελα να προσαρμοστώ, γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει τίποτα για δουλειά”.
Για τη γνωριμία του με τον Τομ Χάνκς, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε πως έχουν τυπικές σχέσεις, αλλά δεν έχουν γίνει ακόμη φίλοι. “Φίλοι δεν μπορώ να πω ότι είμαστε. Έχουμε τυπικές σχέσεις. Καθόμαστε και λέμε δυο αστεία, αλλά τίποτα παραπάνω. Όπως δηλώνει, πάντως ο Τόμ Χάνκς νιώθει πιο Έλληνας από τους Έλληνες”, ανέφερε.
Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο ίδιος αποκάλυψε πως είναι μόνος αυτήν την περίοδο και έχει χωρίσει με την προηγούμενη κοπέλα του. Παρόλα αυτά δήλωσε ανοιχτός στο ενδεχόμενο του γάμου. “Ποτέ μην λες ποτέ και πάντα μην λες πάντα. Νομίζω ότι πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη για να παντρευτώ. Αυτό, όμως έχει να κάνει με τις συγκυρίες”, είπε.

Read More

And More