Αλ. Γεωργούλης: Το άδοξο τέλος του ειδυλλίου με την Κύπρια ηθοποιό

Και πάλι… εργένης, θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της τωρινής κατάστασης του ηθοποιού Αλέξη Γεωργούλη μετά το χωρισμό του από την Κύπρια ηθοποιό Κρίστη Παπαδοπούλου, σύμφωνα με την εφημερίδα Real.

Ο Ελληνας ζεν πρεμιέ τον Ιούνιο του 2012 βρέθηκε στην Κύπρο για το ανέβασμα του κλασικού έργου του Αυγούστου Στρίντμπεργκ «Δεσποινίς Τζούλη». Από τις πρόβες είχε δημιουργηθεί έντονη χημεία ανάμεσα σε εκείνον και την όμορφη συμπρωταγωνίστριά του Κρίστη Παπαδοπούλου. Ήταν θέμα χρόνου να αναπτυχθεί ένα φλογερό ειδύλλιο ανάμεσά τους, το οποίο συνεχίστηκε και μετά το τέλος των παραστάσεων.

Ο έρωτας του 38χρονου ηθοποιού και της εντυπωσιακής συναδέλφου του, παρά την απόσταση που τους χώριζε, καθώς εκείνος ζει εδώ και αρκετό καιρό μεταξύ Αθήνας και Λος Αντζελες, ήταν δυνατός. «Ναι, είμαι ερωτευμένος. Και με τη ζωή και με κάποιον άνθρωπο. Αλλά δεν θα πω τίποτε, γιατί πρέπει να προστατέψω την προσωπική ζωή μου και την προσωπική ζωή της κοπέλας. Διότι όταν γίνεται δημόσιο αυτό το πράγμα, κάπως χάνεται», είχε δηλώσει τον Νοέμβριο του 2012 ο Αλέξης.

Την ίδια περίοδο η επιτυχημένη παράσταση «Δεσποινίς Τζούλη» ανέβαινε ξανά στο θέατρο «Βεργίνα» στη Θεσσαλονίκη, κάτι που το ερωτευμένο ζευγάρι επεδίωξε και για να είναι μαζί. Ωστόσο, φαίνεται πως τα χιλιόμετρα που τους χώριζαν, αντί να τρέφουν τον έρωτά τους, άρχισαν να τον αποδυναμώνουν. Πριν από τρεις μήνες το ζευγάρι είπε το οριστικό «αντίο», χωρίς ωστόσο να σταματήσουν να τρέφουν όμορφα αισθήματα ο ένας για τον άλλον.

Μάλιστα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο MTV, ο ηθοποιός εξήγησε ότι το γεγονός ότι ζει με το ένα πόδι στην Ελλάδα και με το άλλο στην Αμερική φέρνει δυσκολίες στην προσωπική του ζωή: “Δεν ευδοκιμεί ένας έρωτας γιατί μοιράζω το χρόνο μου και πότε είμαι εκεί και πότε εδώ”.

Read More

And More