G. Butler: Σε καλή φυσική κατάσταση μετά από τις τρεις εβδομάδες σε κλινική αποτοξίνωσης!

Ο Gerard Butler, ο γνωστός πρωταγωνιστής της ταινίας 300 φαίνεται να χρειάζεται ανα τακτά χρονικά διατήματα να επισκέπτεται κάποια κλινική αποτοξίνωσης, ώστε να επανέρχεται σε καλή φυσική κατάσταση.

Ο Gerard μετά από τρεις εβδομάδες λοιπόν που πέρασε σε κλινική του Λος Ατζελες και που σύμφωνα με τους γιατρούς του κέντρου με επιτυχία ολοκλήρωσε την θεραπεία του, απαθανατίστηκε να κάνει τζογκινκ μαζί με τον προσωπικό του προπονητή.

Ο ηθοποιός έδειχνε χαρούμενος και δεν δίστασε να χαμογελάσει και να χαιρετίσει τους θαυμαστές που φώναζαν το όνομα του στο δρόμο.

Ο ίδιος δήλωσε πως αποφάσισε να επισκεφθεί το συγκεκριμένο κέντρο αποτοξίνωσης γιατί ανησύχησε όταν δεν είδε πως δεν μπορούσε να διακόψει τα παυσίπονα που έπαιρνε για τους πόνους που είχε στην πλάτη μετά από ατύχημα που είχε στα γυρίσματα της ταινίας 300.

Ο ίδιος δεν έκρυψε ποτέ πως έχει ξαναπάει αφού στο παρελθόν είχε πρόβλημα με το αλκόολ και όπως ο ίδιος παραδέχεται έπινε σε σημείο να μην θυμάται τίποτα. Εκείνες οι ημέρες δεν του έχουν λέιψει καθόλου.

Read More

And More