Eurovision 2013: Στη σκηνή η Γερμανίδα που αναστάτωσε με τη γυμνή φωτογράφηση!

Την Γερμανία εκπροσωπεί φέτος στην Eurovision το συγκρότημα των Cascada και το τραγούδι Glorious που έχουν γράψει οι Yann Peifer, Manuel Reuter, Andres Ballinas και Tony Cornelissen και θα ερμηνευτεί στα αγγλικά.
Οι Cascada είναι ένα τριμελές Eurodance συγκρότημα από τη Γερμανία που πρωτοεμφανίστηκε το 2004 και αποτελείται από την τραγουδίστρια Natalie Horler, τον DJ Manian και τον Yann Peifer. Είναι κυρίως γνωστό για τις επιτυχίες “Everytime we touch” και , “What hurts the most”.

src=/files/Image/NEWS/2013/MAIOS/17-05/germany2.jpg

Οι Cascada έχουν στο ενεργητικό τους συνολικά 5 δίσκους με πωλήσεις πάνω από 20.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως και έχουν πραγματοποιήσει 5 μεγάλες περιοδείες σε διάφορες χώρες.
Η φετινή συμμετοχή της Γερμανίας έχει προκαλέσει, καθώς η Natalie πριν λίγα χρόνια είχε κάνει γυμνή φωτογράφηση για το playboy.

src=/files/Image/NEWS/2013/MAIOS/17-05/germany3.jpg

Η σέξυ τραγουδίστρια εμφανίζεται στη σκηνή φορώντας ένα κοντό φόρεμα με ουρά σε γήινες αποχρώσεις και ψηλοτάκουνες γόβες. Ξεκινά τραγουδώντας και χορεύοντας πάνω σε μια ειδική κατασκευή, απ’ όπου και κατεβαίνει μετά το μισό του τραγουδιού και καταλήγει στην κεντρική σκηνή-δορυφόρο.
Highlight της εμφάνισής της οι φωτιές, τα πυροτεχνήματα και η “πύρινη βροχή”…
Δες video από την πρόβα της:

Read More

And More