Ν. Γερμανού: “Όταν υπάρχει καλός πλαστικός, τι σημασία έχουν οι ηλικίες;”

Για την οικογένειά της, τους άντρες και το ενδεχόμενο να γίνει κάποια στιγμή μανούλα μίλησε η Ναταλία Γερμανού. Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε πως είναι πολύ καλά με τη ζωή της και τώρα πια ψάχνει μόνο για τον “άγγελό” της…

“Θα ήμουν πολύ αχάριστη, αν έλεγα ότι είμαι “ατυχής”. Δεν αισθάνομαι καθόλου έτσι. Και νέα αισθάνομαι ακόμη, ναι. Εξάλλου, όταν υπάρχει, πρώτον, καλή διάθεση, δεύτερον, καλός πλαστικός χειρουργός και, τρίτον, περιοδικά με καλό photoshop, τι σημασία έχουν οι βιολογικές ηλικίες; Για να επανέλθω στο “ατυχής” –ή στο “μια κυρία ατυχήσασα”, που έλεγε και ο Κωνσταντάρας σε κείνη τη φοβερή ταινία– θα σου επαναλάβω πως σίγουρα δεν νιώθω έτσι. Θα ήμουν πολύ αχάριστη αν γκρίνιαζα, γιατί είχα κι έχω πολλά πράγματα στη ζωή μου για τα οποία οφείλω να νιώθω ευλογημένη”, δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνένυεξή της στο “Down Town”.
Στην ερώτηση πως σκέφτεται τον ευατό της μετά από 20 χρόνια, η Ναταλία ανέφερε το εξής: “Όχι. Το αποφεύγω. Κάνα δυο φορές που έτυχε να το σκεφτώ ήταν γιατί κάποιοι φίλοι με έβαλαν στο τρυπάκι τού “κοίτα στα 60 τόσα μας θα είμαστε έτσι κι έτσι κι έτσι”. Στο δικό τους κάδρο, λοιπόν, με βλέπουν πάντα με ένα σύντροφο. Θα έχω γράψει, λένε, πολλά βιβλία που θα έχουν γίνει όλα best sellers και θα έχω υιοθετήσει κι ένα μωρό που θα του δίνω πολλή αγάπη, θα έχω τριάντα δύο σκυλιά, θα κάνω πολλά ταξίδια, θα μένω σε ένα σπίτι με κήπο και θάλασσα μπροστά και θα είμαι πολύ ευτυχισμένη. Μου αρέσει όπως το ακούω. Κρατάω τη φαντασίωση. Κρατάω τα σκυλιά, τον κήπο, τη θάλασσα, τα ταξίδια, τα βιβλία – για την ώρα μας λείπει ο σύντροφος”.
Στην ερώτηση αν τις αρέσουν τα μωρά κι αν έχει “χτυπήσει” το καμπανάκι της μητρότητας, η γνωστή παρουσιάστρια απάντησε: “Με όλα τα μωρά νιώθω μεγάλη αγάπη. Όχι, όμως κι ένα “Αχ, γιατί να μην έχω κι εγώ ένα δικό μου”… Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό. Δεν έχω μητρικό φίλτρο; Δεν χτύπησε το βιολογικό μου ρολόι;” και πρόσθεσε: “Ίσως μια γυναίκα ή είναι γεννημένη να γίνει μάνα ή δεν είναι. Ε, προφανώς εγώ δεν είμαι”.
Τέλος, όσον αφορά τον ιδανικό άντρα, η Ναταλία αποκάλυψε με μια δόση χιούμορ: “Τέλος οι κοιλιακοί. Τώρα ψάχνω τον άγγελό μου. Πρέπει να έχει ένα βλέμμα που όταν με κοιτάζει, εγώ να μην βλέπω τίποτα άλλο γύρω μου”.
Διάβασε περισσότερα στο “Down Town” που κυκλοφορεί!

Read More

And More