Ν. Γερμανού: “Οι παλιότερες να φεύγουμε… για να έρθουν οι καινούργιες!”

Για τα τηλεοπτικά της όνειρα, όλα όσα φοβάται στην περίοδο τις κρίσης, τα επόμενα σχέδιά της και την εμφάνισή της μίλησε η Ναταλία Γερμανού. Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε πως δεν νιώθει να απειλείται, αλλά παραδέχτηκε ότι η νεότερη γενιά παραμονεύει στη γωνία.

“Δεν νιώθω ότι απειλούμε, ούτε ότι κάποιος θα μου φάει τη θέση. Αυτή είναι απλώς η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Κάποια στιγμή πρέπει οι παλαιότερες να φεύγουμε και να έλθουν οι καινούριες”, είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο “Βήμα”.
Παράλληλα, η Ναταλία αποκάλυψε πως το “Μες στην καλή χαρά” συνεχίζει κανονικά και την επόμενη σεζόν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η ίδια δεν έχει αγωνία για την κρίση. “Νομίζω ότι όσοι έχουμε πλέον δουλειά, πρέπει να κάνουμε το σταυρό μας και να λέμε: Δόξα τω Θεώ! ”, δήλωσε.
Τέλος, όσον αφορά την εμφάνισή της, η ίδια εξομολογήθηκε πως την απασχολεί το αν θα δείξει όμορφη στο γυαλί. “Θέλω να είμαι περιποιημένη, δεν έχω τη μαγκιά να πω “ας βγω αχτένιστη και άβαφη”… Δεν έχω για παράδειγμα το θάρρος της Ελεονώρας Μελέτη, η οποία εμφανίστηκε αμακιγιάριστη. Το θαύμασα αυτό που έκανε γιατί εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω ποτέ”, σημείωσε.

Read More

And More