Ν. Γερμανού : “Ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου, με περιμένει στη στροφή!”

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στο περιοδικό “ΟΚ!” για τον νέο έρωτα της ζωής της, για το πως έχασε 7 κιλά αλλά και για το αν σκέφτεται να ξαναπαντρευτεί!
Όσον αφορά αν είναι έτοιμη η γνωστή παρουσιάστρια να δώσει κι άλλη αγάπη σε κάποιον νέο άνθρωπο που θα εμφανιστεί στη ζωή της η ίδια απάντησε : “Ξέρω ότι δεν είμαι κοριτσάκι, αλλά πιστεύω ότι ο πραγματικός, ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου κάπου στη στροφή με περιμένει. Νιώθω ότι το άλλο μου μισό είναι πολύ κοντά.”

Η Ναταλία δήλωσε ότι δεν αποκλείει το γεγονός να ξαναπαντρευτεί :“Είχα έναν πολύ ωραίο γάμο και ένα πολύ ωραίο διαζύγιο. Δεν έχω αυτό το απωθημένο. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχω κάτι εναντίον του γάμου. Αν ερωτευτώ τόσο τρελά μπορεί να το ξανακάνω.”

Αποκάλυψε πως έχασε τα περττά κιλά!
“Εγώ έχασα 7 κιλά σε 8 μήνες! Όσο απογοητευτικό και αντιεμπορικό και αν ακούγεται, αυτή είναι η αλήθεια και αυτή θα έπρεπε να είναι για κάθε άνθρωπο που προσέχει την υγεία του” και συνεχίζει : “Τρώω κάθε 3 ώρες μικρά γεύματα και πίνω πολύ νερό. Τρεις φορές την εβδομάδα πηγαίνω στο γυμναστήριο για pilates ή βάρη.

Το διατροφικό πρόγραμμα της παρουσιάστριας είναι…

Πρωινό : 40γρ δημητριακά με γάλα, ξηρούς καρπούς και μέλι
Μεσημεριανό : φακόρυζο με λαχανικά, ωμά ή βρασμένα
Βραδινό : αραβική πίτα με μοτσαρέλα, μανιτάρια και πολύχρωμες πιπεριές
Ενδιάμεσα στα γεύματα : φρούτα

Read More

And More