Πίσω στην κορυφή της σελίδας
23.12.2012 | 08:46

Ν. Γερμανού: Aποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι έμεινε έγκυος σε μικρή ηλικία

Ν. Γερμανού: Aποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι έμεινε έγκυος σε μικρή ηλικία
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Σε μια αποκαλυπτική συνέντυξη στη Real Life, η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός μιλάει ανοιχτά για την περίοδο της ζωής της που έμεινε έγκυος αλλά δεν κράτησε αυτό το μωρό, αποκαλυπτει πως το 2012, ήταν μια ερωτική χρονιά και δηλώνει ότι ...ποτέ δεν θεώρησε ότι είναι ωραία γυναίκα....Όταν ρωτήθηκε αν της προέκυψε ποτέ, εγκυμοσύνη, για την οποία μπήκε σε δίλημμα η Ναταλία απάντησε:

Τη στιγμή που προέκυψε, ήμουν πάρα πολύ μικρή. Και δεν τέθηκε το ζήτημα να κρατήσω το παιδί.Μετά δεν προέκυψε ξανά, ούτε σαν σκέψη. Δεν το ξαναέβαλα ποτέ στο πρόγραμμα. Δεν είναι όλες οι  γυναίκες γεννημένες για να γίνουν μητέρες. Ίσως εγώ να είμαι γεννημένη για παιδί, μη βιολογικό για ένα παιδί που θα υιοθετήσω.


Για τον έρωτα...

Το 2012, ήταν μια αρκετά ερωτική χρονιά, αυτή που πέρασε και δεν μπορώ συνέχεια να ρίχνω τα σφάλματα στους άλλους αν δεν μένουν στη ζωή μου.Κάτι θα κάνω και γω λάθος. Οπότε, ας ελπίσουμε φέτοςνα βάλω εγώ μυαλόγια να μπορέσω να εκτιμήσω περισσότερο αυτόν που θα έλθει...

Ποτέ δεν υπήρξα η ωραία...


Μπορεί αν ήμουν εξυπνούλα, μπορεί να ήμουν χαριτωμένη, να είχα χιούμορ και αυτό να με έκανε αγαπητή  αλλά ποτέ δεν υπήρξα ωραία.Γενικά ποτέ δεν ήμουν ωραία και αυτό το πήρα απόφαση από τα 13 μου.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10