Ναταλία Γερμανού: γιατί αποκάλεσε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εξιλαστήριο θύμα;

Μέσα στην κρίση της τηλεόρασης η Ναταλία Γερμανού παραμένει σταθερή αξία στον χώρο αφού τα τελευταία χρόνια παραμένει κεντρική παρουσιάστρια του Μες στην καλή χαρά. Βεβαίως, πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι τα πράγματα δεν είναι ρόδινα για την παρουσιάστρια καθώς η θέση της τρέμει από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η ίδια μίλησε στο περιοδικό TV Glam και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μπουγά και απάντησε σε όλα, μάλιστα την αποκάλεσε εξιλαστήριο θύμα…

“Η Κωνσταντίνα είναι εξιλαστήριο θύμα!”

“Με κάθε παρουσιάστρια που υπάρχει στον καναπέ αυτής της εκπομπής, όταν ξεκινάει η σεζόν, πουλάει η κόντρα. Στην πορεία καταλαβαίνουν ότι δεν υπάρχει τίποτα. Δηλαδή, με τη Σίσσυ για παράδειγμα, περάσαμε τρία καταπληκτικά χρόνια μαζί, δέσαμε τρομερά και κόντρα δεν υπήρξε ποτέ. Το ίδιο με την Έλενα στην οποία δεν παραλείπω κάθε Κυριακή να ευχηθώ “καλή επιτυχία” στο twitter στο “Dancing” γιατί τη θεωρώ υπέροχη πραγματικά. Νομίζω ότι της έδειξα με κάθε τρόπο ότι της χρωστούσαμε την άνοδο της τηλεθέασης στο αντρικό κοινό και το λέω και το εννοώ. Φέτος, η Κωνσταντίνα έτυχε εκείνη να είναι το εξιλαστήριο θύμα που θα πληρώσει αυτό πάλι το θεματάκι…”, απάντησε η Ναταλία Γερμανού σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου.

“Το Number One να ΄ναι καλά, μου έφερε τότε πολλά χρήματα!”

Η Ναταλία Γερμανού είναι μια πολυτάλανατη προσωπικότητα αφού τα πηγαίνει εξίσου καλά και ως παρουσιάστρια και ως ραδιοφωνική παραγωγός αλλά και ως στιχουργός. Από πού, όμως, έχει βγάλει τα περισσότερα χρήματα; “Από το ραδιόφωνο σίγουρα όχι. Από τους στίχους… έχω βγάλει ένα αρκετά μεγάλο ποσό την εποχή του “My number one”, θα πρέπει να σου ομολογήσω το 2005. Η επιτυχία εκείνου του τραγουδιού ήταν τόσο μεγάλη και οι πωλήσεις της Έλενας τόσο πολλές, του δίσκου εκείνου, γιατί ήταν ευρωπαϊκές πωλήσεις. Νομίζω ότι αυτό το τραγούδι, να ΄ναι καλά, μου ‘φερε τότε αρκετά λεφτά”.

“Ο έρωτας δεν είναι σκοπός της ζωής μου!”
Οι σχέσεις της Ναταλίας Γερμανού έχουν κατά καιρούς απασχολήσει τις κίτρινες φυλλάδες. Ωστόσο, για εκείνη όπως λέει δεν είναι σκοπός ζωής και δεν συμπεριλαμβάνεται στις ευχές της για το 2013. “Λένε ότι ο έρωτας είναι σαν την σκιά, όσο την κυνηγάς τόσο δεν σου ΄ρχεται οπότε… ασ’το. Δεν είναι κι ο σκοπός της ζωής μου. Δεν ξυπνάω και δεν κοιμάμαι πια με αυτή την έννοια.”

Read More

And More