Η εξομολόγηση της Ν. Γερμανού: “Έχω περάσει κρίσεις πανικού, νευρικό κλονισμό. Ζήτησα βοήθεια από ψυχολόγο”

Για όλους και για όλα μίλησε ανοιχτά για μια ακόμη φορά η Ναταλία Γερμανού. Η γνωστή παρουσιάστρια πιο αποκαλυπτική από ποτέ μίλησε στο “ΕΓΩ” για τον έρωτα με τον Μάνο Ιωάννου, τη σχέση της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και εξομολογήθηκε πως έχει περάσει κρίσεις πανικού και νευρικό κλονισμό.
“Έχω περάσει κρίσεις πανικού, νευρικό κλονισμό. Ζήτησα βοήθεια από ψυχολόγο και ψυχοθεραπευτή. Έκανα ψυχανάλυση τρία χρόνια και με βοήθησε πολύ”, δηλώνει η Ναταλία Γερμανού και συμπληρώνει πως όπως όλοι έτσι και εκείνη έχει περάσει δυσκολίες σε σχέσεις της: “Έχω πονέσει, έχω κλάψει, έχω υποφέρει πολύ σε μια σχέση και έχω κάνει ανθρώπους να πονέσουν πολύ”.
Για τη σχέση της με τον Μάνο Ιωάννου αποκαλύπτει πως δεν συγκατοικούν, αλλά είναι καλά μαζί: “Ο Μάνος είναι ένας πολύ έντιμος και καθαρός απέναντί μου άνθρωπος. Ένα πολύ γλυκό μαγκάκι, το οποίο με κέρδισε με την ειλικρίνεια και την απλότητά του”.
Για το αν μιλά με τους συναδέλφους από το Μες στην καλή χαρά, είπε: “Έχει αλλάξει εξ ολοκλήρου η ομάδα. Ουσιαστικά, από τη δική μου φουρνιά έχει μείνει μόνο ο Παύλος Σταματόπουλος, με τον οποίο έχουμε εξαιρετικά καλές σχέσεις. Και με την Κατερίνα (σ.σ. Καραβάτου) όποτε συναντηθώ θα μιλήσουμε. Με την Κωνσταντίνα δεν έχει τύχει να βρεθούμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν συμβεί, δεν θα μιλήσουμε”.

Ενώ, για τη σχέση με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δήλωσε: “Νομίζω ότι και οι δύο, χωρίς διάθεση να ωραιοποιήσουμε καμία κατάσταση, έχουμε παραδεχτεί ανοιχτά ότι ναι μεν συνεργαστήκαμε μια χαρά, χωρίς προβλήματα, φίλες όμως δεν υπήρξαμε ποτέ. Δεν έχω λόγο να λέω ψέμματα στον κόσμο. Δεν ήμασταν φίλες, απλώς συνεργάτιδες για μία τηλεοπτική σεζόν. Παρέα δεν κάναμε ποτέ. Όντως θα σηκωθώ από το τραπέζι μου για να μιλήσω με έναν άνθρωπο που είναι όμως φίλος μου. Δεν θα χαιρετήσω κάποιον με τον οποίο έχω να βρεθώ πολύ καιρό και υπάρχει αμηχανία. Δεν θα το κάνω ίσως και από διακριτικότητα, για να μη τον φέρω και σε δύσκολη θέση”.
Τέλος, στην ερώτηση αν έχει κάνει botox, απάντησε: “Έχω κάνει. Είμαι πολύ τυχερή γιατί η γιατρός βρίσκεται στη διπλανή πόρτα”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More