Ο Αλέξης Γεωργούλης θέλει να ερωτευτεί τρελά!

Ο Αλέξης Γεωργούλης που μοιράζεται το χρόνο του ανάμεσα στην Ελλάδα και το Λος Άντζελες, μίλησε στην εφημερίδα People και αποκάλυψε πως θέλει να ερωτευτεί ξανά σαν τρελός. Ο ηθοποιός μιλάει και για την πρόταση που του είχε γίνει για να κατέβει στην πολιτική!

Λόγω οικονομικής κρίσης πολλοί Έλληνες φεύγουν στο εξωτερικό. Εσύ πως και επιστρέφεις τώρα από το Λος Άντζελες;

Ούτε έφυγα ποτέ από την Ελλάδα, ούτε μετακόμισα μόνιμα στο Λος Άντζελες. Ζω έξι μήνες εδώ και έξι μήνες στην Αμερική. Απλώς επειδή πηγαινοέρχομαι και δεν μπορώ να κάνω ούτε σίριαλ, ούτε θέατρο πολλοί πιστεύουν ότι μένω μόνιμα στην Αμερική.

Έχεις σκεφτεί να κατέβεις στον πολιτικό στίβο όπως πολλοί συναδελφοί σου;

Μου είχαν κάνει πρόταση να κατέβω υποψήφιος το 2003, αλλά αρνήθηκα επειδή είχα να κάνω πιο σημαντικά πράγματα. Η πολιτική είναι το άλφα και το ωμέγα στη ζωή μιας κοινωνίας, ωστόσο σήμερα είναι το άλφα και το ωμέγα της σήψης. Δεν μπορώ να με φανταστώ σε κάποιο κόμμα παρακολουθώντας όλα αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια. Άλλωστε όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες.

/

Πόσο σημαντική είναι για σένα η φιλία;

Πιο σημαντική κι από τη ζωή μου. Έχω φίλους από τα παιδικά μου χρόνια και δεν έχω μνήμες πριν από αυτούς. Χωρίς φίλους δεν έχεις ζωή. Είναι σαν μια μηχανή που πράττει χωρίς να αισθάνεται.

Δηλαδή οι φίλοι σου είναι πιο σημαντικοί από μια σχέση;

Μέχρι στιγμής οι φίλοι μου μου έχουν πάρει περισσότερη ενέργεια απ΄ό,τι οι προσωπικές μου σχέσεις. Αυτό που αναζητώ σήμερα είναι έρωτας και φιλία να έρθουν μαζί.

Στην προσωπική σου ζωή θα ήθελες να παντρευτείς ή ακόμα δεν αισθάνεσαι έτοιμος;

Σαν άνθρωπος κυνηγάω τον έρωτα. Είναι η γεύση της ζωής, αυτό που σε απογειώνει. Αν πούμε ότι η μνήμη είναι η φιλία, ο έρωτας είναι το παρόν: η ενεργοποίηση, ο σπινθήρας, η δίνη της ζωής. Όταν ερωτεύεσαι παύεις να είσαι ένας κοινός άνθρωπος. Ο γάμος είναι σχέδιο, ο έρωτας όχι.

Είσαι ερωτευμένος;

Όχι, τώρα δεν είμαι ερωτευμένος, αλλά ήμουν το καλοκαίρι. Θέλω ωστόσο να ερωτευτώ σαν τρελός.

Θα ήθελες να γίνεις πατέρας;

Αγαπώ πολύ τα παιδιά. Φτάνει να βρεθεί η κατάλληλη γυναίκα.

Read More

And More