Απίστευτο! Γιαγιά βγάζει νοκ άουτ έξι… ληστές!

Όλα ξεκίνησαν μέρα μεσημέρι στο Νορθχάμπτον της Βρετανίας. Έξι ληστές φτάνουν στην γωνία ενός κεντρικού δρόμου όπου υπάρχει ένα μεγάλο κατάστημα με κοσμήματα και ρολόγια. Φορώντας κράνη για να μην τους αναγνωρίσουν αρχίζουν να σπάνε τις βιτρίνες για να αρπάξουν ότι μπορούν.

Όμως μια κυρία που βρισκόταν στο απέναντι πεζοδρόμιο τους παίρνει χαμπάρι και…αναλαμβάνει δράση! Όπως θα δείτε και στο βίντεο τρέχει από το απέναντι πεζοδρόμιο κατά πάνω τους και αρχίζει να τους κοπανάει με την τσάντα της. Πάρε κι εσύ μία, πάρε κι εσύ άλλη μια! Κάπως έτσι έγινε.

Οι ληστές αρχίζουν να τρέχουν αλλά πάνω στην βιασύνη τους μπερδεύονται και μερικοί πέφτουν κάτω. Οι υπόλοιποι περαστικοί και ένας αστυνομικός που αντιλαμβάνονται τι γίνεται τρέχουν τότε να βοηθήσουν την σούπερ γιαγιά. Τελικά συνελήφθησαν οι τέσσερις από τους έξι ληστές ενώ οι υπόλοιποι δύο αναζητούνται.

Οι αστυνομικοί πήραν την γιαγιά σε μια κοντινή καφετέρια και αφού την κέρασαν καφέ και ότι άλλο ήθελε την πήγαν στο σπίτι. Πάντως ο δήμος ανακοίνωσε ότι πρόκειται να την βραβεύσει. Και πως να μην την βραβεύσει αφού το λέει η καρδούλα της. Ευτυχώς που οι ληστές δεν την χτύπησαν αν και τώρα ίσως έχουν μετανιώσει που δεν το έκαναν!

Read More

And More