Στην Τατιάνα η γιαγιά που απέκτησε 4 εγγόνια από το σπέρμα του νεκρού γιου της!

Η 58χρονη ομογενής, γιατρός, Λαμάρα Κελεσίδου που κατάφερε με τη χρήση σπέρματος του νεκρού γιου της και με δυο παρένθετες μητέρες, να αποκτήσει 4 εγγόνια, πέντε χρόνια μετά το θάνατο εκείνου, μίλησε σήμερα στην Τατιάνα.

Σχετικά με το πόσο νόμιμη ήταν η κίνησή της, η 58χρονη δήλωσε:
”Υπάρχει κάποια νομική μορφή με την οποία μπορεί να βγει στον κόσμο ένα παιδί και χωρίς την έγκριση των γονιών… Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει τον πόνο μου, όταν έχασα το μοναχοπαίδι μου. Ούτε στον εχθρό μου να μην συμβεί αυτό, εύχομαι να μην το περάσει κανένας αυτό. Δεν θέλω να πω τίποτα, τώρα έχω αυτό που θέλω. Έχω τα 4 εγγονάκια μου, τα οποία θα προσπαθήσω να μεγαλώσω όπως θα ήθελε και ο γιος μου. Αφού δεν μπόρεσε αυτός, εγώ θα κάνω το έργο αυτό που δεν πρόλαβε και δεν μπόρεσε να κάνει το παιδί μου… Να υπάρχει μια συνέχεια, στη ζωή αυτή, του παιδιού μου. Υπάρχουν εγκληματίες και ναρκωμανείς που φέρνουν στον κόσμο παιδιά και δεν μπορεί να φέρει μια μητέρα στον κόσμο τα παιδιά, του χαμένου παιδιού της;”

Ο τρόπος με τον οποίο θα τα μεγαλώσει, αυτά που θα τους πει για το πώς ήρθαν στη ζωή, όταν μεγαλώσουν και ο λόγος που έκανε αυτή την κίνηση…
”Θα προσπαθήσω να τους μεταδώσω όλες τις αρχές κι αξίες που είχε ο πατέρας τους, και πιστεύω έτσι να μεγαλώσουν καλά. Όταν κάποιοι δεν μπορούν να κάνουν παιδιά και παίρνουν δανεικά ωάρια, πρέπει να πουν στα παιδιά τους αύριο όλη την αλήθεια; Αυτή που μεγαλώνει τα παιδιά, αυτή είναι η μαμά τους. Εμείς έχουμε μια μεγάλη οικογένια και όλοι στηρίζουν την απόφασή μου. Μεγαλώνοντας τα παιδιά αυτά σ’ αυτό το περιβάλλον, θα πάρουν ό,τι καλύτερο μπορεί να πάρει ένα παιδί. Πρώτα από όλα, εγώ θα είμαι μια μαμά στη ζωή τους και μετά γιαγιά. Δεν νομίζω ότι η διαφορά ηλικίας που έχω με τα παιδιά παίζει τόσο μεγάλο ρόλο. Σ’ ότι αφορά στον εγωισμό, αυτό θα ήταν εγωιστικό αν κάποιος το έκανε μόνο για τον εαυτό του… Εγώ ήθελα να υπάρχει συνέχεια του παιδιού μου. Να μην χαθεί το μόνο πράγμα που έμεινε ζωντανό μετά το θάνατο του παιδιού μου και να έρθει στον κόσμο τουλάχιστον ένα παιδί από εκείνον. Το θαύμα του Θεού, είναι ότι τελικά γεννήθηκαν 4. Σε όλα τα μωρά βλέπω τον γιο μου, ειδικά το ένα από αυτά του μοιάζει πάρα πολύ. Μέσα από τα εγγόνια μου νομίζω πως επικοινωνώ με τον γιο μου…”

Δες το βίντεο:

Read More

And More