H “φτωχή” γιαγιά δώρισε 2.000.000 ευρώ και 30 διαμερίσματα στο γηροκομείο

Πάνω από 2.000.000 ευρώ φαίνεται πως έκρυβε το σεντούκι της γιαγιάς, παρόλο που η ίδια έφθασε ως τα 80 της χρόνια και ζούσε με τα λίγα. Η χρυσή κληρονομιά της “φτωχής” γιαγιάς χάρισε ζωή στο Γηροκομείο της Λάρισσας που κινδύνευε με λουκέτο.
Η ηλικιωμένη γυναίκα που πέθανε πριν λίγους μήνες, αν και φαίνεται απίστευτο άφησε στο ίδρυμα πάνω από 2.000.000 ευρώ και 30 διαμερίσματα. Η 80χρονη δωρήτρια Χαρίκλεια Χριστοδούλου-Τράντου, μπορεί να ζούσε φτωχικά, αποκαλύφθηκε όμως, πως ήταν ζάπλουτη και διέθεσε όλη της την περιουσία για να σώσει από την καταστροφή ένα ίδρυμα που δίνει στέγη σε πολλούς συνομήλικούς της.
Σύμφωνα με όσα είπε στην “Espresso” ο Δήμαρχος της πόλης και πρόεδρος του γηροκομείου Κώστας Τζανακούλης: “η ηλικιωμένη συμπολίτισσά μας που απεβίωσε τον περασμένο Μάρτιο, μας άφησε μια τεράστια κληρονομιά που ευελπιστούμε να μας βγάλει από το οικονομικό αδιέξοδο”.
Ακόμη, η 80χρονη δεν είχε παντρευτεί ποτέ και είχε δυο αδελφούς εργολάβους που της είχαν αφήσει μια μεγάλη περιουσία μετά το θάνατό τους. Η ίδια όμως, προτίμησε να ζει φτωχικά, αν και μπορούσε να ζει μέσα στα πλούτη.

Read More

And More