Γιάνης Βαρουφάκης – Δανάη Στράτου: 7 + 1 φορές που οι φωτογράφοι τους απαθανάτισαν αγκαλιά!

Οι πολιτικές εξελίξεις μετά το δημοψήφισμα δεν έχουν τέλος και δεν σταματούν να απασχολούν ολόκληρη την Ελλάδα. Και μετά την υπερίσχυση του “ΟΧΙ” η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα ετοιμάζει τις επόμενες προτάσεις της… Μέρος της ομάδας διαπραγμάτευσης όμως δεν θα είναι πια ο Γιάνης Βαρουφάκης.
Ο ίδιος ανακοίνωσε μέσω twitter την παραίτησή του από Υπουργός Οικονομικών και έβαλε “φωτιά” στο ίντερνετ… Κι αυτό γιατί ο τέως τσάρος της Οικονομίας έχει απασχολήσει τα media όσο κανένας άλλος. Όχι μόνο για το ρόλο του στο Υπουργείο, αλλά και για το… lifestyle του.
Ναι, εκεί που άλλοι πολιτικοί κάνουν σπάνιες κοινές εξόδους με την σύζυγό τους σε κοσμικά events, ο Γιάνης Βαρουφάκης ήταν από τους ανθρώπους που δεν φοβήθηκαν τα φώτα της δημοσιότητας. Έχοντας στο πλευρό του την σύζυγό του Δανάη Στράτου έκανε αρκετές κοινές εμφανίσεις, πόζαρε μπροστά στους φωτογράφους και έδωσε ακόμη και κοινή συνέντευξη στο Paris Match που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων!
Εμείς πάντως συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές που οι φωτογράφοι “τσάκωσαν” τον απερχόμενο υπουργό μαζί με την σύζυγό του!
Από τις πρώτες κοινές εμφανίσεις, αυτές στο θέατρο και συγκεκριμένα στο Μικρό Ρεξ για να παρακολουθήσει την παράσταση ¨Ευτυχισμένες μέρες με πρωταγωνίστρια τη Σοφία Φιλιππίδου. Εκεί βρέθηκαν στην έναρξη των παραστάσεων,

αλλά και στην επίσημη πρεμιέρα…

Ακολούθησε η κοινή εμφάνιση στο Κυβερνητικό Συμβούλιο στα μέσα του Φλεβάρη…

Λένα μήνα μετά το ζευγάρι φεύγει για Παρίσι και μετά για Ιταλία, και στη Λίμνη Κόμο ο φωτογραφικός φακός της εφημερίδας La Presse τους απαθανάτισε να περπατούν αγκαζέ

Τον Απρίλη, οι δυο τους θα βρεθούν μαζί στην Αίγινα, όπου έχουν και εξοχικό σπίτι, ενώ οι κάμερες και οι φωτογράφοι μπαίνουν μέχρι και μες στο πλοίο της γραμμής για μια φωτογραφία και μια δήλωσή τους.

Τον Μάη, οι δυο τους θα βρεθούν μαζί στο συνέδριο του Economist και το κομψό ζευγάρι θα τραβήξει όλα τα βλέμματα…

Ενώ, ακόμη και λίγο πριν το δημοψήφισμα, ο Γιάνης και η Δανάη βρέθηκαν με casual εμφάνιση στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και στη μεγάλη γιορτή για την επαναλειτουργία της!

Και τέλος, άφησα την επίσημη φωτογράφηση και την κοινή συνέντευξή του ζευγαριού στο Paris Match, που εντυπωσίασε, αλλά προκάλεσε και μεγάλη διαμάχη για το αν ήταν η κατάλληλη στιγμή για μια τόσο χλιδάτη φωτογράφηση από τον Υπουργό Οικονομικών..

Read More

And More